torsdag 24 september 2009

Kan det inte vara min tur nu?

Idag har jag sökt ett jobb som jag väldigt, väldigt gärna vill ha. (Tack Mela för tipset!) Så snälla, snälla, snälla. Kan det inte vara min tur nu?

I övrigt mycket andra tankar som snurrar i mitt huvud. Alla olika delar av livet är mer eller mindre komplicerade just nu och jag vet varken ut eller in. Det mesta brukar ordna sig till slut och säkerligen nu också, men det kan gärna få vara dags nu. Det kan gärna få vända nu.

Uppladdningen inför lördag går nog som planerat tror jag. Imorn hinner jag förhoppningsvis klämma in en kort lätt jogg före avfärd mot storstan. Antar att det som vanligt dagen innan lopp kommer kännas totalkasst, men det är inget jag bryr mig om. Det hör till och jag vet att jag kommer med utvilade och uppladdade ben! Det är bara mitt psyke som oroar mig lite, men väl igång glömms nog allt annt bort och fokus är här och nu. Persa tänker jag definitivt göra. Frågan är bara med hur mycket? 2:48:15 är tiden som ska slås.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till ute på Lidingö! Hoppas verkligen att du får jobbet-det verkar du vara värd!

Go girl!!!!!!

Hälsningar från en som inspireras av din blogg/J

Unknown sa...

Håller tummarna! Båda två, en för jobbet och en för pers! :)

Frida sa...

Lycka till på Lidingö och med jobbet, jag tror det är din tur nu =)

Kanske ses i vimlet, jag ska premiärspringa själv - ska bli grymt kul. Skräckblandad förtjusning är sinnesstämningen nu!

Malin sa...

Lycka till med jobbet och på Lidingöloppet!! Vi kanske ses där uppe ;)

Johanna sa...

Lycka till! Jag håller tummarna för både jobb och löpning.

Anna (Orka mera) sa...

Fel fel fel! 2:43:28 är tiden som ska slås, sa vi ju! Kör hårt :)

Malin sa...

Det är en bra tid! Lova att du inte deppar ihop om du inte slår pb. För som sagt, det är en bra tid!! Terräng är tufft!

Anonym sa...

Håller tummarna för jobbet! Och för LL! Det blir nog inte mycket annat gjort när tummarna sitter fast så :)

mikael sa...

Håller tummarna såklart att du får chans att komma på intervju eller i bästa fall får jobbet du blivit tipsad om.

Tror definitivt att du slår 2:48
Mitt tips är att du kommer ner till 2:40

Du verkar stark!

Sara sa...

Hej kusin vitamin! Jag hörde att Charlotte Kalla ska springa där du ska springa. Spurta förbi henne, det vore en fin skalp! Sänder en norsk förhoppning om att vilket jobb det nu må vara ska tillfalla dig.

Snorkkis sa...

Håller tummarna!!!

Jonna sa...

Lycka till både med jobb och Lidingö, det kommer gå hur bra som helst!

Terese sa...

Vad är det för typ av jobb du söker? Kram Terese, www.sparkibaken.se