fredag 4 september 2009

Massa kul

Idag har jag fått till ett skogslångpass. Även om det inte blev jättelångt (23km) idag heller (har inte sprungit längre än 25km sedan maran..) så blev det ett helt godkänt pass. Lite segt men jag tog det lugnt. Ökade tydligen på slutet, för klockan stannade på 2h 10min och exakt 23km.
Det blåser i Göteborg idag och så även i skogen. Emellanåt var jag lite rädd för att få en stor gren i huvudet, men jag överlevde. När jag sprang vid Stora Delsjön slogs fötterna dock åtsidan ibland, men som tur är jag tillräckligt tung för att inte blåsa bort :)


Dusch, sen lunch och lite fix senare laddar jag nu med kaffe och choklad till efterrätt. Klockan fem är det dags igen. En teamklass på Sportlife Frölunda med J och J som kommer passa mig perfekt idag. Man får nämligen välja sin intenstitetsnivå helt själv (ja, det kan man väl alltid göra såklart, men det brukar inte vara så lätt alla gånger) och jag kommer lägga mig runt 70% och köra återhämtning. Trampa ur benen och få in massa ny energi.

Därefter ska jag till min Jenny (vi har varit kompisar sen vi var fyra år och Jeny gav mig en bukett med tussilago) och uppdatera mig på hennes liv. Vi har inte setts på hela sommaren nästan eftersom hon inte varit i stan, så det är verkligen på tiden!

14 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Så härligt det lät - långpass OCH skog! Brukar bli antingen eller för mig. Ha en jättebra helg!

Anonym sa...

Låter som ett grymt skönt och fint pass. 23 km skogsvägar i Skatås/Delsjöarna är ju aldrig att förakta...

Erika sa...

Låter som en perfekt avslutning fredagen!

Själv ska jag köra body pump snart och sen blir det räkor och vin! =)

Trevlig kväll!
kram

Unknown sa...

Vilken härlig början på helgen! :)

Snorkkis sa...

Vilken tur att jag inte läste dethär + såg bilderna när jag satt på jobb idag; för härligt verkade det ju!

Hoppas kvällen blr lika bra (och mindre blåsig kanske)!

Melanie sa...

Oj va härligt! Längtar tills den dagen jag orkar 23 km, puuh! Men den dagen kommer kanske, hihi:) Bra kämpat, och föressten så finns et väl inget bättre än att springa i skogen:-)

Walentin sa...

trevligt trevligt :)

http://walentin.blogg.se/

Träning, kost & livet

Runningskirts-Lena sa...

Sprang också i Skatås igår, men jag lyckades pricka in när himlen öppnade sig... Men Skatås rockar;)

Löpning & Livet sa...

anna: perfekta kombon!

johan: nej, helt perfekt!

erika: låter också som en perfekt avslutning!

mialena: jepp :)

snorkfröken: haha, nä då kanske du hade rymt från jobbet? :)

melanie: den dagen kommer alldeles säkert!

walentin: jättetrevligt :)

Löpning & Livet sa...

lena: stackare :)

Lina sa...

Skönt med långpass! För mig har det också blivit färre sånna sen maran, långpass kommer passa bra in i vardagen nu på hösten tror jag:)
//Lina

ingy sa...

Bra jobbat! :)

Inte avundsjuk på dig att jobba tidigt och gå upp 4.40... pust.
Vi har byggjobbare utanför oss. De började kl 5 en LÖRDAGsmorgon för 2 v sen och var tillbaka på söndagen kl 7. Jag tycker inte om min hyresvärd just nu... Vardagarna börjar de 6.20. Kan ju åtminstone vänta till 7 tycker man...

Josa sa...

Tycker ändå att du var grym som gjorde ett 25km pass! Jag har nog inte sprungit så långt på ett halvår:S Får göras snart..

Ann-Sofie sa...

23 km är väl inte så illa! :) verkade som en grymt härlig tur! Nu blev jag sugen och inspirerad att springa mitt pass i skogen senare :) kram på dig !