söndag 13 september 2009

Skogslångpass och musik

Jag äter jättestor frukost och laddar för skogslångpass. Eller ja, inte så mycket större än vanligt egentligen, bara en 2 portioner gröt istället för 1,5. Plus mitt obligatorska ägg, glas juice och kaffe såklart. Skogslångpasset ska bestå av att jag först springer närmsta vägen till skatås och väl där tar ett varv på milspåret (ni vet den där mördarmilen) och sedan fortsätter på 8km spåret. När jag sprungit lite mer än hälften av det svänger jag av och tar den ca 4 km långa turen runt lilla delsjön. Där är det så fint att man vill gråta. Och några backar som nog känns rätt rejält efter det man har i benen sedan tidigare. I vilket fall kommer man tillbaks ut på åttan sen och det är bara att jogga hemåt. Ungedär 27km räknar jag med att det blir. Det var evigheter sedan jag sprang så långt och jag tror det kommer kännas också. Sista långpasset innan Lidingö, som visserligen inte är något stort mål i år heller, jag springer mest för att det är ett så kul lopp, men jag vill ju självklart förbättra min tid. Målet är ganska lågt satt, jag behöver bara förbättra mig 3 minuter för att bli nöjd.


Nån karta behöver jag nog inte idag (bild lånad av Emil)

Jaja, nu var det egentligen inte det jag skulle skriva om, utan jag har faktiskt en lite fråga. På torsdag ska jag instruera mitt första Army Training pass och håller på att leta musik för fullt. Men det är så svårt! Visserligen är musiken inte lika viktig som till cykelpass, men jag vill ju att den ska passa någorlunda iallafall. Den typ av musik jag använder till mina cykelpass passar ju, med några få undantag inte alls till ett armypass , och den övriga musik jag lyssnar på gör det knappast heller. Blir till att leta bland de gamla Absolute Dance albumen och mapparna med "Musik som går bra att träna till men som jag aldrig skulle lyssna på till vardags"..

Alltså; Jag behöver tips på peppande musik att bli spytrött till!

11 kommentarer:

Träningsglädje sa...

rammstein du hast. :) fast det kanske är mer en spinninglåt?

Anonym sa...

Har inga tips på musik, men menar du att du först springer milen och sedan rundan förbi Bertilssons stuga? Det blir ju långt ju! Oj, vad jag blev sugen nu då...

Anna (Orka mera) sa...

Ska själv sätta ihop mitt första ARMY-pass alldeles strax och har precis som du lite torka... Så jag kan tyvärr inte hjälpa dig.

Härlig söndagsrunda du planerat! Hoppas det gick bra!

Josa sa...

David Guetta, Green Day, Hot Hot heat, Blindside, Fall out boy :)

Grapefruitboy sa...

Vilken härlig blogg - iupptcäkte den precis.
Den där rundan ska jag försöka ge mig på till våren, då mitt ben läkt ordentligt och vinterns muskelbyggande förhoppningsvis är klart.

Cicci sa...

Hoppas långpasset gick bra!
Musik jag kan tipsa om:
Inna med låten Hot.
Antion clamaran med Gold.

Generalen sa...

Hoppa lite till Van Halens Jump, styrka till in the end med linkin, kanske. Annars är ju BWO tydligen rätt bra gym-musik..

Mikkan sa...

Lycka till på Lidingö!

Anonym sa...

Duktig du va som sprang så långt! Måste hålla med om att det är sjukt vackert Runt lilla Delsjön. Speciellt i när man kommer ut ur skogen från åttan och ser sjön för första gången.
/Martin

Malin sa...

En till som har legat i under helgen! ;) Härligt. Hoppas att rundan gick bra!

Löpning & Livet sa...

Sara: jo, det känns mer "cyklig" :)

johan: ja.. 27km totalt med dit och hemjogg :) Du får hänga på nån gång!

anna: jag kan dela med mig av mina fynd om jag hittar några :)

sara: tack, ska kolla upp!

grapefruitboy: tack!

cicci: tack, ska kola upp!

jonathan: hehe.. bwo ja :) tack för tipsen!

mikaela: tackar :)

martin: ja, där är det finast!

malin: den gick ok!