måndag 31 augusti 2009

Duathlon

Det slog mig precis att jag tränat duathlon idag. Först 45min cykelinstruerande på andra gymjobbet. Där har jag inget fast pass utan hoppar bara in och vickar ibland. På senare tid har jag dock jobbat desto mer i receptionen/kassan. Det är bra, för eftersom det är en kommunal anläggning får man normalt betalt för sitt jobb. Kanske inte bra i jämförelse med många andra jobb, men för mig är det rena drömlönen. Speciellt eftersom man som timmanställd får semesterersättning utöver timmlönen. Och så får man ju ob-tillägg. (Kanske låter som en självklarhet, men i gym/hälso/träningsbranschen som saknar kollektivavtal förekommer detta sällan.)
Men duathlon var det ja. Efter att vi bestigit två berg, totalt okomplicerat och pulssnackbefriat (Jag tror många tycker att det är skönt när jag inte pratar om så komplicerade saker som pulszoner, mjölksyratrösklar och annat vetenskapligt. Själv saknar jag det massor de få gånger jag inte kör pulsbaserade pass.) och med fokus på att hitta sitt eget flow och föreställa sig miljön vi befann oss i, bytte jag skor och byxor, samt satte på mig keps och jacka och annat nödvändigt och gav mig ut i regnet. Drygt 7km senare var jag hemma. Blöt på varenda centimeter av kroppen men lite gladare än innan. Löpning är verkligen terapi.

Snart måste jag sova. Jag börjar jobba klockan 6 imorn. Det betyder att jag måste gå upp strax efter halv 5. Inte riktigt lika kul.

8 kommentarer:

Lotta sa...

Kan inget annat än instämma att löpning är terapi. Löpning i regn vet jag inte däremot om det är lika sexigt. :) Ett lätt sommarregn förvisso, men det är väl slut med sådan anu.. :(

Anna (Orka mera) sa...

Och jag som tyckte jag gick upp tidigt när klockan ringde kl 06... Löpning i regn är underbart. Jag är avis så det knakar!

Anna sa...

I like! Härligt med löpning i regnet. Jag gillar att spinna och sen avsluta med en löprunda men det var ju ett bra tag sen nu. Bra jobbat!

Makena sa...

Ja löpning är terapi! Blir alltid så lycklig inombords när jag joggar och även efteråt! Gillar också regnjogg. Känns coolt och friskt på nått vis. :)

Anonym sa...

Ja, det var ju inte nåt särskilt trevligt väder igår direkt... Själv var jag bara glad att jag hann klippa klart gräsmattan innan det började :)

Elizabeth sa...

Kan inte annat än att hålla med ang lönenivån i hälsobranschen..... Man blir inte fet direkt :-o :-o

Min klocka ringer 04.50 flera ggr i veckan då jag ofta öppnar gymet, så jag känner igen känslan du beskriver!

Löpning & Livet sa...

lotta: men regn kan vara rätt skönt ibland! ok, det är svårt att ta sig ut när det öser ner, men när man väl är ute tycker jag det är ganska mysigt :)

anna: jag tycker också 6 är tidigt.. tidigare än så är omnäskligt..

anna: den bästa kombon1

makena: verkligen friskt!

johan: haha, tur att jag slipper oroa mig för sånt :)

elisabeth: nä!! när kommer kollektivavtal eg?!

Anonym sa...

情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫