lördag 1 augusti 2009

Halvdöd

Jobbade till nio igår. Idag börjar jag sju. Jag är helt slut efter att 1. jobbat igår, 2. kommit i säng lite för sent, 3. sovit dåligt och 4. tänkt på hur mycket stressigare det är att jobba helg. Hur tänkte de när de bestämde att man bara ska vara 3st på samma arbetsmängd på helgen?? Inte alls förmodligen. Det är ju inte bara det att vi blir trötta och stressade, gamlingarna får ju både vänta längre och mindre av vår tid.

Men imorn är jag ledig. Då ska jag sova!

7 kommentarer:

Malin sa...

Det är så det ser ut inom äldrevården. Överallt. Dessa besparingar! Hur tänker politiker & chefer? Det är alltid de yngsta & äldsta som drabbas när det ska sparas... :(

Joel B sa...

Jag känner igen mig i beskrivningen av helgarbetet. Ont om folk ger ont om tid, vilket leder till stress och sämre omvårdnad. Jag kom nyss hem från ett 8-20 pass, och imorgon blir det 12-21. Pust. Men ett springpass ska jag allt hinna med imorgon innan jobbet. Njut av din ledighet!

Anonym sa...

Som lite uppmuntran på tröttheten, kika in på
http://elisabethsadventures.blogspot.com/2009/07/lite-forkylt.html
KUL!!
Kramar!
/J

Susanna sa...

Ja det är itne lätt att förstå sig på det där systemet. Hoppas du överlever! Ser fram emot att ses i nästa vecka!!

Anonym sa...

Tja, din klient här. BLOGGA DÅ!

Löpning & Livet sa...

malin& joel: jo, det är tråkigt!

jim: oj, kul! :)

sus: me too!

river: jag har anant för mig än att sitta vid datorn vet du ;)

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品