lördag 1 augusti 2009

Halvdöd

Jobbade till nio igår. Idag börjar jag sju. Jag är helt slut efter att 1. jobbat igår, 2. kommit i säng lite för sent, 3. sovit dåligt och 4. tänkt på hur mycket stressigare det är att jobba helg. Hur tänkte de när de bestämde att man bara ska vara 3st på samma arbetsmängd på helgen?? Inte alls förmodligen. Det är ju inte bara det att vi blir trötta och stressade, gamlingarna får ju både vänta längre och mindre av vår tid.

Men imorn är jag ledig. Då ska jag sova!

6 kommentarer:

Malin sa...

Det är så det ser ut inom äldrevården. Överallt. Dessa besparingar! Hur tänker politiker & chefer? Det är alltid de yngsta & äldsta som drabbas när det ska sparas... :(

Joel B sa...

Jag känner igen mig i beskrivningen av helgarbetet. Ont om folk ger ont om tid, vilket leder till stress och sämre omvårdnad. Jag kom nyss hem från ett 8-20 pass, och imorgon blir det 12-21. Pust. Men ett springpass ska jag allt hinna med imorgon innan jobbet. Njut av din ledighet!

Anonym sa...

Som lite uppmuntran på tröttheten, kika in på
http://elisabethsadventures.blogspot.com/2009/07/lite-forkylt.html
KUL!!
Kramar!
/J

Susanna sa...

Ja det är itne lätt att förstå sig på det där systemet. Hoppas du överlever! Ser fram emot att ses i nästa vecka!!

Anonym sa...

Tja, din klient här. BLOGGA DÅ!

Löpning & Livet sa...

malin& joel: jo, det är tråkigt!

jim: oj, kul! :)

sus: me too!

river: jag har anant för mig än att sitta vid datorn vet du ;)