måndag 10 augusti 2009

Latmask

Jag vet inte om det är skogsluften, överkonsumtion av kakor/bullar/rabarberpaj eller något annat, men jag blir alltid så extremt trött och lat när jag är i Arvika. Visserligen har regnet öst ner (surprise) hela dagen vilket inte direkt gör mig mer motiverad, men idag finns inte en endaste liten gnutta sug efter att springa. Inte efter att träna överhuvudtaget. Så jag låter latmasken vinna och tar mig en extra vilodag. Alldeles säkert välbehövligt och nyttigt, definitivt det rätta idag. Så jag återgår till att överkonsumera godsaker och slappa med min bok. Rätt najs det med.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Låter precis som då jag är hemma hos föräldrarna... att ta sig ut och träna innebär plötsligt en barriär, och det känns jobbigt; det gör det inte när jag är hemma och har mina vanliga rutiner. Någon extra dags vila brukar dock ge en enorm kick när man sedan börjar träna igen; så njut och ha det bra nu!

Marre sa...

Bra tänkt. Det finns vardag och det finns annat. Njut!

Annika sa...

Låter skönt och härligt och är säkert välbehövligt. Det var ungefär likadant de dagar jag mellanlandade hos mina föräldrar... fika, fika, lunch, fika och middag och så lite fika på det. Nu njuter jag av lugnet på jobbet efter en hektisk semester :)

Löpning & Livet sa...

snorkfröken: ja, varför är det så eg? Inte för att vi inte r värda lite extra vila, men det är ju störnade när man har värsta träningsplanen :)

marre: det har du rätt i!

annika: ja, varför ska de envisas med att fika hela tiden? det gör det ju inte så ofta ananrs, men när barnen är på besök blir det mest hela tiden :)