torsdag 20 augusti 2009

Oeffektiva torsdag

Idag har jag inte fått mycket gjort. Jag hade stora planer på att få en hel massa måsten och borden avklarade idag, men istället fann jag mig själv sittandes med datorn i knät läsandes bloggar och ett halvt öga på friidrotten på tv. Efter en stund skärpte jag dock till mig och fixade klart musiken till mitt nya cykelpass.

Fast den duktigheten var kortvarig för sen kom jag på att det kanske skulle vara en god idé att passa på att sola lite nu när det äntligen är lite sommar för en kort stund. Så jag gick ut och la mig på den lilla solplätt som fanns på min innergård. Det märks att solen står mycket lägre nu för den lilla plätten försvann snart och hela gården blev skuggig. Så jag fick snällt gå in igen. Eftersom jag höll på att tvätta orkade jag inte gå iväg någon annanstans så det fick bli så.

Men tro inte att jag satte igång med mina måsten och borden. Nej jag fastnade på facebookchatten och msn. (Och läste lite mer bloggar, jag har ju alltid tusen olästa inlägg när jag går in på bloggkoll. Dagens i-landsproblem. (Som i och för sig är roligt för det mesta, men lite stressande ibland.)) Och sen skulle jag ju äta lunch också. Och duscha. Och sen var det helt plötsligt hög tid att gå iväg till ena jobbet och lämna några nycklar. Vidare ner på stan för att hämta ut min startgruppströja (i år är visst inte startgrupperna förtryckta utan man fick en klisterlapp att sätta på. Hoppas den inte lossnar när jag kommer farande i mitt supersnabba tempo :P) och sedan till jobb nummer två för att börja jobba kl 16. Här är jag fast till 22. Eller kanske lite tidigare om jag räknar kassan snabbt. Det borde ju gå på mindre än en timme, så senast vid 21:30 räknar jag med att vara på väg hem. Jag kommer säkerligen vara extremt hungrig och gnällig då. Tänkte visst inte riktigt när jag packade ner maten och fick bara med mig en matlåda och inget mellanmål. Inte ens en liten frukt. Och är man en kortmänniska (och därmed kontantlös) kan man inte heller köpa något.

Jaja, inte alltid så lätt att leva som man lär..

6 kommentarer:

Malin sa...

Tackar! :)

Det där med att packa mellanmål är jag usel på. Tänker ofta att det räcker, men sen är jag hungrig och impuls-handlar en frukt eller en gainomax eller något annat i alla fall.. :(

Snorkkis sa...

Ja man kanske inte alltid lever som man lär, men man lär så länge man lever! Så imorgon kanske melliset är med!

Josefine sa...

I Stockholm föll min lapp av efter ca 1 km. Men det berodde nog inte så mycket på farten utan snarare på regnet. Lycka till!

frida sa...

Välkommen med en offektiv torsdag, kanske en omedveten uppladdning inför helgen. Blev sol för mig också, nya solränder välkomnas!

Anna sa...

Ibland vill det sig helt enkelt inte. Jag har också sådana dagar och kan tycka att de är ganska så sköna.

Löpning & Livet sa...

malin: jo det brukar ju bli så ibland. Inte lätt när man måste trycka i sig så himla mycket varje dag :)

snorkfröken: sant!

josefine: haha, ja det är nog så det kommer bli för mig också :)

frida: mina solränder har nästan försvunnit :(

anna: det är de faktiskt!