söndag 23 augusti 2009

Nä.. men nytt pb iallafall..

Jäkla skitbana. Miljoner tvära svängar kors och tvärs och hit och dit. Att komma under 45min visste jag att jag inte skulle klara. Jag visst redan innan att det är ett enormt stort steg dit ifrån 47:30. Men sub 46 har jag kapacitet för, det är jag fullständigt övertygad om. Idag var dock inte dagen för detta tydligen. Kändes redan efter några hundra meter att det skulle bli väldigt svårt att nå dit. När jag sprang uppför avenyn kändes benen som spagetti och illamåendet satt i halsen. 46:23 blev den officiella tiden och jag putsade åtminstone mitt personbästa med en dryg minut. Det får jag ju iallafall vara lite nöjd med. Det kommer väl fler chanser. Fast det är ju verkligen självplågeri från början till slut.

En lite längre rapport (kanske med en och annan bild) kommer imorn.

9 kommentarer:

Therese sa...

Kul att ses, och grattis igen till en bra tid! Efter förutsättningarna med den där knixiga banan så tycker jag bannemig att vi är värda att känna oss stolta och nöjda! :D

Anna (Orka mera) sa...

Bra jobbat! Ett pb är alltid ett pb! Sub 45 kommer nästa gång :)

Malin sa...

PB är ju jätte bra! Var nöjd!!!

Anna sa...

Grattis till nytt PB. Bra jobat trots alla tvära svängar och avenyn! Avenyn ska man inte leka med. Nästa gång tar du 45 men fram tills dess ska du njuta av att du putsade till ditt PB med en hel minut!

Cizzi sa...

Grattis till PB!

Elizabeth sa...

Grymt!!!
Håller med, banan var verkligen Inte lättsprungen. Speciellt inte som det var lite småhalt på kullerstenarna efter regnet.

Men vi sprang runt och det är inte illa!!!

carro sa...

Grattis!!! Att förbättra sin tid med mer än 1 minut är ju SVINBRA!!!

Löpning & Livet sa...

therese: tack desamma! ja lite nöjda får jag väl va då :)

anna: nja, men sub 46 iaf!!

malin: lite nöjd då kanske :)

anna: tack! under 46 är nog ett mer realistiskt mål (iår), men nån gång så!

cizzi: tack!

elizabeth: nej, en bättre banan hade givit bättre tider! bra sprunget!!

carro: jo eg är det ju rätt bra.. har nog lite för stora krav på mig själv bara..

Träningsglädje sa...

klart du ska vara nöjd. att putsa med 1 minut ÄR faktiskt bra, även om du kanske inte ser det så just nu.