tisdag 11 augusti 2009

Det finns hopp!

I förmiddags sprangs ett snabbdistanspass. Efter 2km uppjogg som, eftersom det var lätt nedförslut en stor del av sträckan, gick snabbare än normalt sprangs 6km snabbdistans i 4:27-tempo. Oftast när jag kollade låg jag runt 4:20-tempo, men lite backar saktar ju ner det hela något. 2,3km nedjogg och totalt 10,3km i 4:45-tempo och då var det ändå lätt uppför på slutet. Vad hände kan man ju undra. Jo, man blir fartblind och det jag upplevde som jättelångsamt och lagomt nedjoggstempo visade sig vara runt 5-fart. Coolt.

Om nån timme ska jag testa Body Attack för första gången i mitt liv. Det är dessutom utomhus så det kan bli intressant. Spännande att se om det är så jobbigt och kan konkurrera med armyn som vissa säger. (Fast med tanke på min icke existerande armyform (är väl ganska exakt 2månader sedan jag sist körde ett armypass, tur att det snart är höst!) kan det nog bli jobbigt så det räcker!)

6 kommentarer:

Susanna sa...

Så kul att det gick så fort!! Coolt att man kan utvecklas så mycket när man sprungit så seriöst och länge som du har.
Bodyattack blir nog mest jobbigt för dina underben. Kändes som om det bara bestod av massa småhopp. Ska bli intressant att se om du tycker annorlunda :)

Erika sa...

Snyggt sprungit! Var nog all energi från bullarna och kakorna som hjälpte till... =)

Själv har jag kört spinning och body pump och ben och armar skakar fortfarande, ser inte framemot träningsvärken!
Hoppas body attacken gick bra och va kul!

Anna sa...

haha... Jag borde sluta läsa din blogg, jag som precis tyckte att mitt löppass gick så himla bra idag :D!

Anna sa...

Fort ska det gå! Du behöver ju inte alls vara beskymrad över Midnattsloppet så fort som det går för dig. Härligt jobbat och med två pass på en dag också.

b sa...

Jättebra pass!

Behöver verkligen en pulsklocka som jag kan ha som hjälpmedel. Kan inte bestämma mig om det ska bli en Polar eller Garmin.
Eftersom jag springer en del utan kilometerskyltar kanske jag behöver en Garmin som har inbyggd GPS.
Funkar Polars GPS lika bra, den man fäster på skon?

Löpning & Livet sa...

sus: jepp! jo, det var en del hoppande ja..

erika: det var nog det :)

Härligt!

anna: nädå, man ska bara jämföra sig med sig själv! (fast det är svårt, jag vet!)

anna: fast att oroa sig för allt och inget är liksom mitt signum :)

b: tack!

har ingen erfarenhet av polars gps, men fotpoden jag har funkar ok.. blir ju lite fel när man springer mycket snababre/långsammare än den fart man har kalibrerat den i bara..