lördag 8 augusti 2009

Mera sommar

Ute är det sol och varmt men jag sitter fast inne på ett av jobben. Klockan fem är jag dock fri och då tänker jag gå raka vägen hem, byta om till springstassen och springa en kort återhämtningsjogg (ett minikort långpass i lite högre fart i gassande sol och kuperad terräng igår). Därefter lite snabbstretch, dusch och mat. Sen får jag besök av ett gäng snygga tjejer och det kommer drickas rosé i stora mängder är jag rädd.Massa prat och umgänge först, sedan en tur ner på stan för att kolla in partylivet. Var ju alldeles för länge sedan jag var ute, så det är verkligen dags nu!

Balans i livet!

5 kommentarer:

Anna sa...

Men oj vad trevligt. Tänk den som hade bott i Göteborg! Fast det blir nog lite rosé hos mig också. På landet på vännens 30-års fest.

Marina sa...

Ha nu en superhärlig kväll! :)

Snorkkis sa...

Vilken plan för lördagskvällen! Det kan bara inte gå fel! Ha så roligt, och njut av löpningen!

Susanna sa...

Perfekt balans tycker jag :) Kanske inte behöver ta med mitt vin om vi bara blir tre på en bag in box då :p

Ann-Sofie sa...

de lät som en trevlig lördagkväll :) rosé på en uteservering i solen är så sommar.