lördag 22 augusti 2009

Fel

Mitt tävlingsfokus är som bortblåst. Istället vaknade jag med en hemsk känsla i kroppen och har nu snärjt in mig i ett nystan av jobbiga tankar, känslor och funderingar. Livet är hårt. Hade det varit en vanlig dag hade jag velat ge mig ut och springa, springa springa ifrån paniken. Bara byta om och gå ut. Springa rakt ut i skogen och mota bort. Men jag vill trots allt prestera mitt bästa ikväll så det går inte. Istället hjälper jag en vän att fixa lite med en stundande flytt på förmiddagen. Tar kanske en promenad på eftermiddagen och försöker kanske yoga en stund. Försöker hitta rätt fokus. För jag ska fan springa snabbt. För jag är bra, jag är stark och jag kan!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hejar på dig och håller tummarna! DU kommer springa snabbt ikväll och våga köra på fast du känner smärta i muskler och i andningen. 10 km går fort!! Hejaheja!

Erika sa...

Min första tanke är: ta den där promenaden! Prata av dig med vännen. Sen laddar du om och laddar rätt och du kommer springa så fort som du önskar. Lycka till ikväll!!

Erika sa...

Du är snabb och det vet du innerst inne! Du kommer ha hittat känslan innan kvällen och om inte så kommer det gå bra ändå! =)

Vi kan, vi vill och vi ska springa snabbt!!

Kram kram

Cizzi sa...

Jag tror på att du har förmågan att byta fokus när det behövs och göra ett kick-ass-lopp! Lämna allt annat utanför och bara kör =)

Therese sa...

Ah shit, den värsta sortens känsla! Men jag är övertygad om att du kommer springa snabbt som vinden ikväll! När jag inte hejar på mig själv under loppet ska jag heja på dig! :) Lycka till!

carro sa...

Tänk på att du springer för DIN egen skull. Inte bloggvärlden. Persar du inte idag, så kommer det någon annan dag. Huvudsaken är att du "köttar på" allt vad det går, efter dagsformen. Glöm för guds skull inte att HA KUL!
Heja dig!
U got mail:)

frida sa...

Ja du ska och kan springa snabbt! Du bestämer inte dina känslor. Yoga och visualisera till känslan av att komma i mål snabbt. Spark i baken och lycka till!

Malin sa...

Alla har vi olika sätt att ladda. Det gäller att hitta sitt alldeles egna. Men en promenad för att rensa tankarna lite låter som en bra idé. Men fokusera inte allt för mycket på loppet under dagen. Det kan vara jobbigt mentalt det också. Försök istället att koppla bort & bara tänka positiva tankar rent allmänt. Det är ju många timmar kvar till tävling! Men det kommer att gå galant! Du är ju grym, det vet du! ;) Lycka till nu.

(Vi fick ta med oss tre olika ombyten, & håret fick vi styla själva där) Så fullt så lyxig var det inte...

Josa sa...

Jag hade EXAKT samma känsla när jag vaknade imorse och banan blir allt mer kantig o svängig för varje gång jag kollar på den men du... vi kan bara göra vårt bästa :) Go go !!

Träningsglädje sa...

you can do it!!! kram!

Em Löfgren sa...

antagligen lite tävlingsnervositet som kickat in!
försök tänka bort att det är en tävling, springa bara som vanligt, för du vet att du är grym!!

Anna sa...

Det är tävlingsnerver som kommer när det är dagen D. Jag kan också känna ett stort osug efter att springa när det är lopp men väl där och sen när benen sätter igång är den där andra känslan som bortblåst. Kör så det ryker. Sikta högt men kom ihåg, det är bara ett lopp. STORT LYCKA TILL!!!

MacThomas sa...

Spring snabbt som du brukar göra!! Du är bra, du är stark, du kan!! Puss!!