söndag 16 augusti 2009

Musiktips?

Jag måste få ihop några nya pass inför höstterminen, men har noll musikinspiration för tillfället. Först och främst är jag ute efter låtar som funkar att cykla till, men jag kommer även behöva passande armylåtar. Någon som har några bra tips?

(När det gäller cykellåtar är jag lite kräsen, är så mycket som ska stämma där, men jag tar tacksamt emot alla tips ändå!)

I övrig är det en intensiv helg som mest har bestått av jobb och fortfarande gör det. Ett glas vin med lite Arvika-folk har jag dock hunnit med. Uppdatering på skvallerfronten (Alla köper hus, gifter sig och skaffar barn. Bara jag (nästan) som går åt motsatt håll.) och allmänt trevligt! Och ett intervallpass i fredags, men inte så mycket mer än så. Förhoppningsvis får jag till ett snabbdistans- eller tempopass ikväll efter jobbet. Har haft en riktigt lugn träningsvecka nu och eftersom det är midnattslopp på lördag blir kommande vecka även den lugn. Som sig bör.

Ha en skön söndagkväll!

7 kommentarer:

Josa sa...

Tjao, jag körde en solospinning för ett tag sen, kolla inlägget nedanför så kanske det kan inspirera med några låtar :)
http://elitmotionaren.blogspot.com/2009/07/solospinning.html

Erika sa...

Jag ska lägga fram skivan när jag kommer hem idag så jag inte glömmer den imorgon... Den kanske kan ge lite inspiration, jag tycker det är riktigt bra spinningmusik iaf! =)

Malin sa...

Har samma problem just nu. Försöker att sätta ihop en uppvärmning till mitt boxpass på söndag. Men jag hittar ingen bra låt! Uppvärmningen är ju jätte viktig! Redan då ska deltagarna känna- Det här ska bli kul!

Löpning & Livet sa...

sara: ska kolla in det!

erika: ja, gör det!

malin: jag ska fundera om jag har nåt bra tips att ge dig!

Anonym sa...

Två ord: MICHAEL JACKSON! Bara att välja och vraka bland hans underbara låtar. Beat it, Bad, Pretty Young Thing, Black or White, The way you make me feel... Man blir LADDAD! :-) /Majsan

Carro sa...

The Gossip - Standing in the way of Control, 8th Wonder, Yr Mangled Heart...

Ann-Sofie sa...

Linkin park tycker jag brukar funka :) eller Trapt - headstrong. lycka till :)