tisdag 4 augusti 2009

Mera bra

Jag kom på ytterligare en bra grej till gårdagens lista: På lördag ska jag ta hem lite trevligt sällskap, dricka rosé och kanske dansa lite. Natten lång förhoppningsvis. Fast problemet är att det numer inte finns några roliga ställen att dansa på. Bara samma tråkiga (dåliga) musik överalllt. Var är alla bra popklubbar/synthklubbar som fanns för några år sedan?? Finns ju inte en endaste kvar nästan. Och skulle det mot all förmodan finnas är det ofta 18-års gräns och då känner man ju sig gammal som gatan typ..

Aja, får fundera ut nåt bra. (Typ stanna hemma och dansa i mitt lilla bo eller strunta i att musiken är dålig och ha kul ändå.)

Nu ska jag sticka iväg för lite core och cykel. Var längesedan jag cyklade för någon annan och eftersom jag tyckte benen kändes så slitna igår passar jag på att byta ut återhämtningsjoggande mot återhämtningscyklande. Jag ska iallafall försöka hålla intensiteten nere, men när man väl sitter där kan det ju bli svårt. Tur att det är (vilo)onsdag imorn.

6 kommentarer:

Malin sa...

Jag tycker det är värre att köra spinning med sega ben än vad det är att springa! Hoppas det gick bra i vilket fall som helst...

Katarina M-I sa...

Gammal??!
Vad tror du jag känner mig??
Som någons mormor, typ:)

/tanten

mikael sa...

När vi var på Grill el mundo i lördags spelade de nån typ av zigensk musik.
Annorlunda och kul. Dansade jag gjorde jag också. Hellre än bra och tack vare för att jag hade svensexan :)

Anonym sa...

Åh, synthklubbar... Minns med glädje flera kvällar med Romonight eller vad det hette på Studs och liknande tillställningar på trädgårn!

Löpning & Livet sa...

malin: tycker du? ja, alla är vi olika :)

cykelmygg: :D

mikael: oj, annorlunda ja :)

johan: åh!! Romo var ju det bästa som fanns!!! Av olika anledningar kunde jag inte gå en enda gång under dess sista år och jag sörjde verkligen när de la ner. på romo var det visserligen 18 års gräns, men det var verkligen blandade åldrar, så man kände sig aldrig gammal!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫