tisdag 4 augusti 2009

Mera bra

Jag kom på ytterligare en bra grej till gårdagens lista: På lördag ska jag ta hem lite trevligt sällskap, dricka rosé och kanske dansa lite. Natten lång förhoppningsvis. Fast problemet är att det numer inte finns några roliga ställen att dansa på. Bara samma tråkiga (dåliga) musik överalllt. Var är alla bra popklubbar/synthklubbar som fanns för några år sedan?? Finns ju inte en endaste kvar nästan. Och skulle det mot all förmodan finnas är det ofta 18-års gräns och då känner man ju sig gammal som gatan typ..

Aja, får fundera ut nåt bra. (Typ stanna hemma och dansa i mitt lilla bo eller strunta i att musiken är dålig och ha kul ändå.)

Nu ska jag sticka iväg för lite core och cykel. Var längesedan jag cyklade för någon annan och eftersom jag tyckte benen kändes så slitna igår passar jag på att byta ut återhämtningsjoggande mot återhämtningscyklande. Jag ska iallafall försöka hålla intensiteten nere, men när man väl sitter där kan det ju bli svårt. Tur att det är (vilo)onsdag imorn.

5 kommentarer:

Malin sa...

Jag tycker det är värre att köra spinning med sega ben än vad det är att springa! Hoppas det gick bra i vilket fall som helst...

Katarina M-I sa...

Gammal??!
Vad tror du jag känner mig??
Som någons mormor, typ:)

/tanten

mikael sa...

När vi var på Grill el mundo i lördags spelade de nån typ av zigensk musik.
Annorlunda och kul. Dansade jag gjorde jag också. Hellre än bra och tack vare för att jag hade svensexan :)

Anonym sa...

Åh, synthklubbar... Minns med glädje flera kvällar med Romonight eller vad det hette på Studs och liknande tillställningar på trädgårn!

Löpning & Livet sa...

malin: tycker du? ja, alla är vi olika :)

cykelmygg: :D

mikael: oj, annorlunda ja :)

johan: åh!! Romo var ju det bästa som fanns!!! Av olika anledningar kunde jag inte gå en enda gång under dess sista år och jag sörjde verkligen när de la ner. på romo var det visserligen 18 års gräns, men det var verkligen blandade åldrar, så man kände sig aldrig gammal!