söndag 6 september 2009

Som man bäddar får man ligga..

..eller vad det nu heter..

Det blir definitivt ingen träning idag. Fy fan vad jag är bakis. Ja jag får svära, så dåligt mår jag. Sitter och försöker få i mig en liten macka, men det går segt. Jag mår illa och om det inte vore för att jag har spyfobi skulle jag nästan vilja spy en liten sväng. Nä nu ska jag sluta skriva om så äckliga saker och försöka fundera ut hur jag ska kunna börja jobba om en timme.

(Och det finns inga ipren i mitt hus och jag har sjukt ont i huvudet också. Som om inte illamåendet vore nog. Men som man bäddar får man ligga..)

9 kommentarer:

Snorkkis sa...

Tog du vin-spring-i-benen testet på allvar? Lite för mycket på allvar kanske. Nä, men skämt å sido; stackars dig - men hoppas att kvällen var så pass rolig att det är värt lite huvudvärk!

Josa sa...

Ursch, bakis är ALDRIG kul! Bara tänka glada tankar så flyger du som Pan ;)

Marre sa...

Fniss! Tänk att även solen har sina fläckar... Jag lider också av samma åkomma men jag har proppat mig full med Ipren. Aldrig mer! Det är väl så man säger va... ;-)

Johanna sa...

Åh, din stackare! Avskyr att vara bakis så jag lider verkligen med dig.

Anna (Orka mera) sa...

Usch vad jobbigt! Blir bättre i morgon :)

Unknown sa...

Jobbigt! Hoppas du piggnat till vid det här laget!

Marina sa...

Säger som Snorkfröken: Hoppas att kvällen var värd att vara "bakis" ;) Och förhoppningsvis mår du bättre idag! Ha en skön träningsveck! :)

Malin sa...

Ja fy sjutton vad segt det är att vara bakis. Trodde jag skulle bli det i söndags efter en fullspäckad dag och sen kväll med både vin, champange och en massa drinkar. Mådde riktigt bra igår förutom att jag var trött, skönt. Idag mår du väl iaf bättre hoppas jag!

Löpning & Livet sa...

snorkis: haha :) ja liite för mycket för att springa snabbt tror jag bestämt :D

sara: haha, ska tänka på det nästa gånr :)

marre: nu har vi redan glömt, eller hur? ;)

johanna: inte kul nej!

anna: som tur är går det förr eller senare över :)

mialena: klockan fem började det ordna till sig :D

marina: jo, men det var nog värt det faktiskt!

malin: konstigt det där.. ibland tror man att man ska må skitdåligt men så känner man inget! och ibland är det precis tvärt om..