onsdag 25 februari 2009

Ett bra avslut på en bra dag

Sitter i soffan med en stor kopp varm oboy och rostade mackor med smör, ost och paprika. En perfekt avslutning på en bra dag. En dag där visserligen allt har gått i ett hela tiden, men som ändå har inneburit roliga saker. Shopping exempelvis! Jag ska på tjejförfest med bubbel och babbel och sedan utgång på lördag, och kände ett stort behov av att uppdatera min garderob lite. Nu blev det i och för sig inte någon jättestor uppdatering, men en enkel svart tight klänning, en rosa och svartmönstrad sjal, några färgglada armband, snygga strumbyxor och 2 bh´s. (Av samma modell som alltid, det är ju typ bara den som är både snygg och som passar mig. Varför tillverkas alla snygga bh´s endast i A och B kupa??) . Jag kommer vara snygg på lördag! :D

Förutom att shoppa har jag såklart tränat. Både sprungit snabbdistans på band i förmiddags och kört en halvtimme core följt av 45min cykling nu på kvällen. Kroppen börjar längta efter nästa vecka nu. En lätt och lugn vecka med extra mycket vila. Då tänker den bli starkare, snabbare och uthålligare. Hoppas jag.

Appropå vila är det snart dags att krypa ner i sängen. Upp 04:30 imorn igen. Och appropå sängen så får jag snart sova ensam där. I måndags skrev vi på och skickade in alla papper för lägenhetsbytena och om allt går som det ska flyttar vi i början av april. Kommer bli tomt och konstigt att sova själv i en så stor säng (sängen kommer ju typ ta upp halva lägenheten). I en ny lägenhet dessutom. Det är kanske nu jag ska skaffa en bullis?

7 kommentarer:

Erika sa...

Det blir nog tomt till en början men konstigt nog är människan så van vid förändringar att du vänjer dig fort!

Efter Susannas tänkvärda blogginlägg var det härligt av dig att skriva om ditt goda kvällsmål :)

Sofy sa...

Duktig tjej! Du måste visa bilder sen!!!

Löpning & Livet sa...

erika: ja, man vänjer sig säkert snabbt. Sen kommer vi ju (förhoppningsvis) att ses rätt ofta ändå, vi är ju fortfarande väldigt väldigt bra vänner och kan förhoppningsvis fortsätta vara det!

sofy: jepp ska försöka komma ihåg att fota på lör! :)

Unknown sa...

Jag röstar på bullis :)

Smarrig middag - jag knaprade också rostmackor igår, med ost & senap (hormonerna rasar), ingen diet här inte!

(A-kupa finns aldrig när jag försöker köpa BH! Märkligt det där...)

Snorkkis sa...

Men ojdå - nu fick jag både shopping-lust, hund-feber, och sug efter rost-mackor :) .

Susanna sa...

Den där klänningen låter het du! Hoppas jag orkar vara med och dricka ett par glas vin, för jag är sjukt sugen på både rött och vitt vin. Vilket ska man välja :)

Jag tycker ju såklart att det låter ganska bra att ni inte ska flytta förrän i april för då bor vi ju extremt nära varandra en hel månad. Coolt :)

Löpning & Livet sa...

mialena: haha :)

ost och senap låter.. hm, inte så gott ihop :)

Vi får byta affärer kanske :)

snorkfröken: haha, bara att genomföra :)

susanna: haha ja, den vill du inte missa ;) Klart du ska komma! en lite stund är bättre än inget alls! Jag ska nog dricka vitt för en gångs skull..