lördag 14 februari 2009

Cravings

Jag tror jag har blivit smittad av Marathonmia. 22,5km långpass och jag fick ett extremt sug efter Loka vildäpple! (Och semla, men med det har Mia inget att göra). Skickade iväg min vän, sambo och expojkvän för att införskaffa detta. Även fast han var ute och drack för många öl igår gick han (nästan) villigt ut och kom hem med Semla och Loka Päron. Vildäpple fanns det ingen. Men päron duger, det är nästan samma sak.

Passet då? Jo, det kändes lätt och skönt. Både kroppen och vädret visade sig från sin bästa sida och strålade ikapp. Förutom kilometrar samlade jag även ihop lite D-vitamin i den härliga vintersolen. (Lite, det var ju bara ansiktet som exponerades.)

Nu ska jag äta semla och dricka upp resten av Lokan. Lite senare blir det rödvin som sagt..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Långpass på helgen är jätte sköna och ett perfekt sätt att börja dagen med!!

Anonym sa...

Du snackade om facebook. Jag har ingen. Vad är det för inbjudan?

Snorkkis sa...

Skönt att få ett pass i solsken! Jag hade hoppats på det också, men vid nio då jag tog mig ut var det mulet här. Men ljust i alla fall, och det är ju uppiggande!

Löpning & Livet sa...

emilia: välkommen hit! Och visst är det!

river: men emil, hur kan man leva utan facebook? ;) Den handlade om ett temapass som jag och en kollega ska ha den 12:e masr kl 18.. 75min göteborgspop :)

snorkfröken: ja, hur skönt som helst! Synd att du missade miss sunshine :(

MarathonMia sa...

Akta dig för Loka-Vildäpple-nojan när den väl slagit till är det det enda du drömmer om på långpassen! Jag lägger genast till semla till mina nojor :)

Löpning & Livet sa...

mia: haha, kan tänka mig det :)