måndag 16 februari 2009

Utmanande

Jag har en hård vecka framför mig. Pass ett i form av mitt egna cykelpass (som för en gångs skull blev av, vet inte vad det är med folket på vårt gym, men morgonpassen går inget vidare tyvärr. Speciellt inte cykelpassen, och när de väl blir av är det mest morgonpigga instruktörer som hittar dit..) är redan avklarat och sedan väntar ytterligare 45min cykel ikväll då jag ska vicka för en kollega. Och när jag ändå är där kan jag ju inte missa veckans corepass, även det 45min.

Imorn får morgonyogan tyvärr stå åt sidan eftersom jag behöver klämma in två löppass för att få in veckans 5pass. 10km morgonlöpning och 12km fartlek står på schemat.

På onsdag är det VILA!

Torsdagen består av 8km stegrande tempolöpning (plus 1km nedjogg) och army. Tur för mig att det är fokus på styrka denna vecka (eller så blir det inte det nu bara för att jag skrev såhär??) vilket, även om det är jobbigt jobbigt, inte är riktigt lika spyjobbigt som konditionsfokuspassen.

Fredagen består av 10km morgonjogg och 60min cykelvickande.

lördag är det dags för årets Vasaloppscykling! 3 timmar på sadeln kommer nog ge ett och annat skavsår.. Men kul ska det bli! Och man får ju nyponsoppa.

Och så söndag då.. 20km långpass med 10min fartökning efter 70min. Om jag har fysisk och mental ork kvar till det. Annars får det bli ett lugnt lugnt långpass med inställningen att det är helt ok att bryta och ta vagnen hem om det inte funkar. (Som om jag skulle avbryta.. sånt är jag alldels för envis för. Men man kan ju ha ambitionen..)

Nästa vecka blr betydligt lugnare. (Tror jag)

Men jag klagar inte. Det här är ju det bästa som finns och sålänge kroppen känns som den har gjort den sista tiden (förutom problemen med foten för några veckor sedan då) blir det nog inga problem.

6 kommentarer:

Anonym sa...

kul vecka!!

Susanna sa...

Det låter galet roligt! Jag kommer förresten vara i småland nästa helg så jag missar vasaloppscyklingen :( För att göra dåligt värre tvingar Linus och Seb mig att övernatta i ett militärtält ute på en ö på lördagsnatten, och det är cirka 10 grader minus och snö i småland för tillfället. Suck...

Em Löfgren sa...

shit vilken vecka du har framför dig! jag är imponerad men komemr vara ännu mer imponerad på söndag när du är klar =) heja heja!! du e grym!

carro sa...

Shit, vilket utmanande träningsschema! Att ge sig själv alternativet att avbryta/ta det lugnare på ett träningspass får även mig energi att utföra det. Fast det handlar nog mer om att "man lurar sig själv", på någotvis.

Snorkkis sa...

Oj, tufft att både instruera, få in army träning, och en massa löpning. Men du är ju en tuff tjej också! Se till att få ordentligt med sömn och energi bara!

Löpning & Livet sa...

sara: jepp! :)

susanna: synd! och det låter ju sådär med att sova utomhus vid den här tiden på året.. :)

emliscious: tack för hejjaropen! :)

carro: jo, det blir en utmaning!

snorkfröken: jo och tur är väl det :P