torsdag 19 februari 2009

Habegär

Snart är det sommar och marathonet är sprunget. Då är det ju dags att slipa till miltiderna igen och vad kan då passa bättre än ett par sådana här?!


Nike Lunaracer +

Visserligen är de, som alla andra (?) tävlingsskor neutrala och för mig som överpronerar (rejält på höger fot) kanske det inte är så bra.. Fast å andra sidan ska jag ju inte springa så ofta i dem. Bara på tävling och ett och annat snabbdistans/intervallpass..
Någon som känner sig sugen på att ge mig ett par?

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Dom såg väldigt läckra ut. Och på typ "söndagsintervallerna" kan det ju va kul att riva på i lätta skor! Har aldrig haft ett par Nike faktiskt, men du får komma med rapport om du testar! Och visst är dethär spring-sko-ha-begäret påtagligt?

carro sa...

Har kommit på en sak. Bloggvärlden tenderar att generera en hel del "vill-ha-grejer". Här kom en till *L*. I går såg jag på en blogg ett par coola baggyjeans från Better Bodies *gahh*.
Dom skorna såg urcoola ut. Behöver ju neutrala skor. Men jag får nog raca vidare med mina Asics DS Trainer ett tag till. Är ju ganska nya. Sen kanske...Tack ändå för tipset:)

Anonym sa...

Grymt snygga! Men de ser inte så stabila ut...?

Unknown sa...

Ja de är fina! Jag kör tokneutrala skor på backpassen (trots pronering), och ibland till och från backen också. Funkar ganska bra - man får tänka extra noga på fotisättningen bara!

ann|kan sa...

Hej! Jag har kikat lite på din blogg via Emils med, alltid kul att se vad ens föregångare sysslar med :) Är grymt imponerad av ert företagsnamn, önskar jag kunde hitta på något lika fyndigt ;)

Jag gillar utbildningen, iallafall nu när den snart är slut^^ Hade iofs gärna haft mer praktik och mer inriktning på just kost och träning, tycker att lite väl mycket varit teoretiskt och vetenskapligt, men jag antar att det behövs med.

Jag ska skriva om "kroppsideal på gymet" - typ undersöka lite gymmares bild av den perfekta kroppen och om man tränar mest för utseendet eller för hälsans skull. Vad skrev du om, och vad blir D-uppsatsen om? Inte många i min klass som tänker läsa fjärde året tror jag, iallafall inte direkt.. Ha en toppenhelg! Kram //Annika

Löpning & Livet sa...

snorkfröken s: visst är dom!! Jag kör alltid emd nike och gillar dem väldigt mycket!

carro: jo :)

malin: nej, tanken är ju att de ska vara så lätta som möjligt.. inga nötamileftermil-skor direkt..

mialena: aha, kanske värt att prova då?!

annnikan: vi gjorde en enkätundersökning på två riksidrottsgymnasier där vi undersökte kunskap om kostens betydelse för prestationen.. nu ska ajg göra en enkätundersökning för att undersöka förekost av amenorré och viktreglering bland uthållighetsidrottare och kampsrpotare, samt vilket förhållningssätt de har till detta.. har precis börjat men det ska bli spänande!

ditt ämne låter också väldigt kul!

jag hade ett års uppehåll och jobbade lite, men blev sugen på att fortsätta.. sen finns det ju inte så mycket jobb heller tyvärr..