onsdag 4 februari 2009

Boktips

Jag läser en väldgt rolig bok just nu; Remember me? av Sophie Kinsella. Hon är även författare till Shopaholic-serien som jag också älskar. Jag skrattar högt ibland och kan inte annat än bli på bra humör. Läs!

(När jag är klar med denna ska jag läsa Twilightboken!!!)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den verkar riktigt bra! Efter att ha läst en av hennes böcker i Shopaholic-serien och garvat mig igenom varje sida, så vill jag absolut läsa mer av henne! :)

Anonym sa...

Åh, twilight borde man läsa. Älskade filmen!

Ang. kalorierna sägs det väl att en tjej ska käka ca 2000 kcal/dag och killar 2500/ dag. Så om jag käkar 1600 har jag ett litet underskott och det vil jag. Skulle vilja komma tillbaka till sommarformen och gå ner några kilon. Så jag tror det är ganska bra nivå. Men jag prövar mig fram =)

Löpning & Livet sa...

malin: gör det! :)

cicci: nja.. det är ju väldigt generellt.. allt beror ju på hur mkt du rör på dig, vad du väger, (kön), muskelmassa osv..