fredag 20 februari 2009

Cykling & masserande

Jag tror jag har lyckats med att få en vän att gå från mycket skeptisk till cykelfrälst. Nästan iallafall. Hon var med och testade på mitt pass idag. Hennes livs andra. Hon är nu inbokad på mitt pass på torsdag. Härligt! Springer gör hon redan, åtminstone under sommarhalvåret. Så vad ska nästa grej bli? Army kanske?!

Efter cyklingen hade hon lyxen att avnjuta en helkroppsmassage. Hon fick den i julklapp av mig 2007. Haha. Jag får skylla på att jag inte haft bänken hemma och däremed inte kunnat tidigare.

Mina ben skulle också må bra av lite massage men det är lite svårt att massera sig själv.. Istället laddar jag inför morgondagens 3 timmars cykling med en stor påse godis och en kanna te.

2 kommentarer:

Anonym sa...

nu tar du det lungt då... Jag är inte så lättfotad...

Anonym sa...

Ja tänk vad praktiskt om man kunde massera sig själv! Och billigt! :) men det är ju förstås inte samma njutning...