tisdag 3 februari 2009

Flow och semla

Nu är jag så där pigg och har ett sånt där flow igen. Det är väl bra kan man tycka. Men jag vet inte. När det känns så brukar jag bli förkyld. Men jag hoppas att jag bara är pigg och har ett flow ändå.

Totalt 19km idag. Uppdelat på 7km stegrande tempolöpning+2km nedjogg och 10km superlångsam lätt distans. Det första passet på band och det sista i mörkret ute. En bra dag förutom att jag är arg på csn som aldrig ger mig mina pengar.


Nu har jag precis ätit den där semlan jag längtat efter hela dagen och ser fram emot handledarmöte imorn bitti. Eller jag ser inte fram emot själva mötet, men jag ser fram emot att få hjälp att komma vidare. Just nu kommer jag verkligen inte någonstans.

Synd att jag bara fick en semla. Jag hade gärna ätit en till!

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Kommer säkert fler semle-tillfällen :) . Snyggt jobbat med 19 km på en tisdag sådär!

Em Löfgren sa...

ohh härligt att flowet är tillbaka! så grymt skönt när det kickar in =)

Endorfinjunkie sa...

Å vad härligt det låter. Löpning + semla = perfekt dag. :)

Anonym sa...

Åh ingen dålig bild på semlorna, smaskens! Hoppas du har flow utan förkylning då för flow borde man kunna ha ändå ... =P

Erika sa...

Efter ett sånt pass måste en semla suttit som en smäck :)

Löpning & Livet sa...

semlor is the shit! :D