lördag 21 februari 2009

Vasaloppscykling

Dessa djur såg vi på vår 3 timmar långa vasaloppscykling.


Vargar

En räv


En hare/kanin


Ett antal fåglar av olika slagJag blev ju såklart lika glad varje gång det dök upp en sötnos på väggen. Ibland dök det upp skidåkare också. Men då var jag mest glad över att jag slapp vara en av dem. (En gång i livet (typ snart) måste jag ju dock ta mig genom de där 9 milen, men inte detta år som tur är!)

Om mina ben var trötta innan är de nu tröttare än vad som är möjligt. Men vila, egenmassage, högläge och mat ska nog få dem i långpassform till imorn förmiddag. Hoppas jag.

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Kul med bilder till passet! Men jag tror nog tyvärr att alla små-djur är skrämda och håller sig på långt avstånd till vasalopps-spåren, åtminstone nu några veckor :) .

Susanna sa...

Kan du inte räkna den här långcyklingen som långpass då? Det blir många långa pass annars ju...

Jag vill också se på gulliga djur förreseten! Synd att man inte smyger fram när man springer i skogen så att man hinner se lite fler. Annat var det när man satt på hästryggen, då fick man komma i närkontakt med de flesta :D

Löpning & Livet sa...

snorkfröken: haha, ja de är håller sig nog undan ett tag till :)

sus: nja.. eller jo det skulle jag nog, men det är ju inte lika kul :)