onsdag 11 februari 2009

Inte riktigt helvila

När Angelica som har core på onsdagsmorgnar frågade mig igår kväll om jag inte kunde boka in mig på passet så att det säkert skulle bli av (var lite för få bokade), kunde jag inte säga nej trots att helvila var planerat. Och lite core kan väl aldrig skada, benen får ju iallafall vila. Så sagt och gjort, det var bara att kliva upp trots att jag gärna hade sovit lite längre. Tur att jag bara har två minuter till gymmet och kan gå upp 20 min innan passet börjar.

När jag ska cykla på morgonen går jag alltid upp en timme tidigare för att hinna äta frukost, annars har jag inte ork nog att träna som jag vill. Plus att det är störande att ha en mage som vela tiden meddelar att den vill ha mat. När jag går på morgonyoga brukar jag klara mig med en banan i magen och tänkte att det nog skulle funka även på coren. Men nej, jag är svag om jag inte har mat i magen (glukos i blodet). Förutom att jag var "sovtrött" hade jag noll energi och blev helt slut av de flesta övningarna. Nä, det enda jag kan göra utan mat i magen är att springa/cykla lugnt med låg puls och yoga. Annars behöver jag äta. Mat är bra!

6 kommentarer:

Susanna sa...

Jajjamen! Själv sitter jag med mjölk och en banan efter ett medelhårt löppass :)

Anna (Orka mera) sa...

Det enda jag kan göra utan frukost i magen är att stappla från sängen till kylskåpet....

Anonym sa...

tack för inlägget :) & du har rätt, det kan bli ett fasligt liv om man ifrågarsätter dieter etc, de är tydligen känsligt de där, :)

Anonym sa...

Jepp, mat ÄR bra! Morgonpromenader funkar för mig men annars är det bäst att käka innan passen.

Sofy sa...

Absolut, visst är det så!

Löpning & Livet sa...

gött å se att det inte bara är jag som är ett matvrak! :D