måndag 23 februari 2009

Monday morning

Jag hade ambitionen att gå upp klockan sju. Jag förberedde mig till och med genom att lägga mig före elva, vilket inte hänt på länge nu. Dock har jag lagt mig till med ovanan att snooza minst två gånger innan jag lyckas ta mig upp. Idag blev det fyra gånger och jag tog mig inte upp förän vid halv åtta. Så blir det när man inte har några tider och passa och endast måste förlita sig på självdiciplin. Egentligen måste jag kanske inte gå upp så tidigt, men jag fungerar som så att jag får mest gjort i början på dagen och eftersom jag har satt upp 4 saker jag måste få klart idag är det bäst att börja i tid. (Så varför sitter jag här och skriver istället för i ett worddokument?)

Tänkte bjuda på några bilder från i lördags. Samtliga har jag snott från Jim och ni som är vänner med mig på facebook har kanske redan sett alla. Men här är några av dem iallafall.


Lite skofixande innan startVi följde banprofilenNågonstans i början av loppet

Dags att ta tag. Ha en bra måndag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag snoozade över min morgonpromenad imorse också! INte lätt det där! Ha en bra måndag du med =)

Anonym sa...

härligt. nästa söndag kör jag vasaloppsspinningen, de har blivit lite av en tradition nu :)

Cizzi sa...

Vad kul det ser ut =)

Susanna sa...

Synd att vi inte kunde cykla idag! Men snart blir det lite lättare :D

Löpning & Livet sa...

cicci: ja det är inte lätt det där :)

ann-sofie: ok, kul!

cizzi: det var det!

sus: ja, men snart så!