tisdag 24 februari 2009

En dag i mitt liv

Idag händer inte mycket. Eller jo, det beror förståss hur man ser på det. Upp 4:30 (inte kul!) börja jobba klockan 6 på jobb 2 (det jobbet jag inte jobbar så mycket på) och vara där till klockan 9. Hem, sova en timme (kunde inte somna igår och sov skitdåligt de få timmar jag hade på mig att sova) och sedan tvätta. Nu har jag precis ätit lunch, dricker kaffe och funderar på om jag hinner börja skriva lite (plugga alltså) innan det är dags att gå ner till tvätten igen. Klockan 17 är det dags för jobb nummer 1 (favvojobbet) och där kommer jag vara till strax efter klockan 22. Tränar gör jag inte idag. Lite tråkigt, lite skönt och lite välbehövligt.

Vad gör ni?

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

Idag är en ingentingdag med arbete mellan 9-17 egentligen. Eftersom det är för lite tid på dygnet tänkte jag smita tidigare för att köpa ugn/spishäll för att komma hem till mina barn och fixa middag innan IF Linnéaträningen - sen blir det till att packa upp från Dalarna, tvätta och förbereda helgens aktiviteter redan nu.... :)

Anonym sa...

jag äter semlorr. Hela dagen lång...

Susanna sa...

Det där var sjukligt tidigt! Hoppas du överlever dagen!

Erika sa...

Oj, det var tidig uppstigning. Då förstår jag att du tar en nap :)
Jag har jobbat och slappat med min sjuka sambo. Ingen träning men desto mer sömn (läs nap på en timma i soffan) och kanske lite återhämtning efter helgen...

Snorkkis sa...

Oj vad tidigt... men ganska schysst att vara hemma igen vid 9! Min dag är lite vrickad... sitter på andra sidan jordklotet och funderar på att sova lite.

Löpning & Livet sa...

då vet jag vad ni haft för er :)