måndag 9 februari 2009

Men ååh!

Fan. Vi har redan problem. Fotpoden vill inte fungera som den ska. Eller så är det jag som är dum och inte fattar. Någon som kan hjälpa??

Det står "check fotpod" när jag startar. Jag trycker på knappen och lampan lyser grönt en sekund. Men inget händer när jag går runt, den registrerar liksom inget. Åh, jag blir galen på sånt här!!! Jag har noll tålamod och vill att allt ska funka perfekt på en gång!!!

4 kommentarer:

Mela sa...

Batteri? Det hade inte Sofia första gången... :)

Anna (Orka mera) sa...

ÅÅÅ vad jobbigt. Finns inget värre än ickefungerande teknik. Vet du hur många gånger jag hållit på att kasta Garmin genom fönstret? Grrr. Hoppas det löser sig!

Löpning & Livet sa...

mela: jo, batteroet är på plats :)

anna: nä, jag hatar när saker inte funkar som jag vill!!

Sofy sa...

hi, hi, hi...