söndag 8 februari 2009

Långlöpning & långyoga

Söndagsförmiddagen var vigd åt 20km löpning och så blev det. Ett lugnt och skönt långpasstempo och utan någon fartökning i mitten. Kände mig oväntat pigg i kroppen vilket gjorde att det nästan var svårt att hålla tempo nera, åtminstone till en början. Mot slutet blev det lite segare som vanligt, men det är nog det långpass som känns bäst hittills den här säsongen. Detta trots att det är det längsta sedan i sensomras. Totalt 1h 55min och en pace på 5:45min/km. 75% i genomsnittspuls.Helt perfekt långpasstempo för mig och mina mål alltså.Så här ser jag ut en helt vanlig söndagskväll :)

Efter ätande, slappande och fixande var det på eftermiddagen sedan dags för 90min yoga. Skönt och välgörande och jag imponerades av mig själv som tog mig upp i huvudstående alldels själv. Visserligen med en vägg som lite stöd, men ändå. Jag har ju aldrig gjort det förr liksom..

3 kommentarer:

Susanna sa...

Hahaha, gud så häftigt!

Anna (Orka mera) sa...

Aj, det gör ont i hela mitt huvud bara att titta på bilderna... har aldrig gillat att stå på huvudet :(

Em Löfgren sa...

coola bilder tjejen!! fast det gör ont att tänka sig in i den posen! men du e grym!