tisdag 24 februari 2009

Bokrea!

Jag kom också precis på att bokrean börjar idag. Eftersom jag sedan tidigt i höstas (antar att det delvis har med pluggandet att göra) är inne i en dålig läsperiod, och det tar flera veckor för mig att ta mig igenom en bok, finns för närvarande en hel hög med olästa böcker i min bokhylla. Därför begränsade jag mig till dessa två när jag var inne på adlibris och shoppade.


Honungsfällan av Unni Lindell


Dödergök av Katarina Wennstam


Det fanns visserligen inte så många fler jag kände att jag ville ha heller. Jag ska kolla lite vad som finns på stan också, men med tanke på högen av olästa böcker kan det nog räcka med dessa som sagt.

2 kommentarer:

Susanna sa...

Bokrean är underbar! Så härligt att strosa omkring bland alla billiga böcker. Någon gång skulle jag vilja vara där på natten när de öppnar också!

Löpning & Livet sa...

ja, fast jag hittade inte nåt jag ville ha :(