söndag 22 februari 2009

Jag har en fantastisk kropp

Min kropp gör (nästan) alltid allt jag ber den om. Den här veckan har den ställt upp på mycket utan att klaga det minsta. Eller ok, benen var kanske inte så pigga efter 3 timmars cyklingen igår, men idag var de pigga och glada igen. Långpasset gick långt mycket bättre än jag väntat mig och även fartökningen på tio minuter kändes helt ok. 20km idag, 63km totalt denna vecka vilket jag tror är det längsta hittills den här säsongen.

På eftermiddagen belönade jag min duktiga kropp med 90min yoga. Eller belöning och belöning, jag var rätt stel idag, men den långa avslappningen på slutet var definitivt en belöning och jag gick ut från salen med en skön känsla i både kropp och själ.

Även nästa vecka blir ganska intensiv. Inte lika utmanande som denna, men det kommer antagligen att kännas. Veckan efter väntar däremot en lugn löpvecka med endast 38km fördelat på 4 pass. Då tänker jag även dra ner på övrig träning och försöka få in ytterligare en hel vilodag.

Tack kroppen för en bra vecka!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kanonbra ju - mkt löpning & många mil i benen! Härligt, kroppen är fantastisk =)

Anonym sa...

Go inställning! :D
Jag försöker att tänka så, men ibland är det svårt. Du har helt klart rätt, kroppen är fantastisk! Ha en fortsatt bra vecka... :)

Snorkkis sa...

Härlig känsla när kroppen svarar som man vill att den ska, och att man märker att man orkar med mer än man tror.

Löpning & Livet sa...

cicci: ja visst är den!

malin: öva! man mår så mycket bättre av att tycka om sig själv!

snorkfröken: ja, helt underbart!