tisdag 3 februari 2009

Morgonyogan

Hur har jag kunnat vara utan den så länge? Under helgens funktionella flexibilitet och body balance kände jag att jag inte yogat på länge. Bestämde mig då för att det var dags att börja med det igen. Varför insåg jag inte det tidigare? Direkt jag satte mig på mattan kände jag ett stort lugn. När kroppen började bli varm och den värsta stelheten släppt blev jag helt lycklig. Dels för att jag inte var riktigt lika stel som jag befarat och dels för att jag kände mig så hemma. Löpning och yoga är liksom lite samma. Fast på olika sätt.
I fortsättningen ska jag se till att ta mig tid. Yoga är bra för mig. Både för min kropp, min själ och min löpning.

5 kommentarer:

Anonym sa...

du är utmanad i min blogg=)

Susanna sa...

Jag har förstått grejen med återhämtningspass!! Imorse var mina ben plågsamt stela, men efter den kombinerade promenad och joggingturen vid luncgh (med medelpuls på 66%) är nästan all träningsvärk borta! Så häftigt!

Jag jobbar kvällar torsdag och fredag, börjar alltså vid tre, så vi skulle kunna träna ihop på fredag lunch, fika och så sticker jag till jobbet efter det. Finns det något i ditt träningsschema som pasar?

(Jag tänker också börja gå på yoga om cirka en månad, efter den efterlängtade FLYTTEN! Var du och kollade på lägenhet igår?)

Löpning & Livet sa...

lova: ok, får kolla in det då!

susanna: härligt :)

Ja det kan nog passa.. ska vicka på en cykel vid sex men på fm har jag inget inplanerat mer än en morgonjogg så nåt mer kan jag nog klämma in ;)

jepp vi kollade på den ena, den var helt ok! ska kolla den andra (den närmast här) på torsdag!

MarathonMia sa...

åh vad inspirerande. jag blir lugn bara av att läsa inlägget. Jag har det som ett "sen" - men hur ska jag få tiden att räcka till? Jag ska genast kolla om gymet har några lunchpass!

Anonym sa...

Jag kan inget annat än hålla med dig! Yogan gör en så lugn och avslappnad, både i kropp och själ. Hela gårdagen gick jag och längtade efter ett yogapass (efter att kännt mig allmänt stel och tung i kroppen) och nu är jag åter igen fit for fight! :D