fredag 27 februari 2009

Hård torsdagsträning och lugn morgonjogg

Igår var en sån där rolig dag när jag hade en timmes cykelpass precis innan armyn. 5min på mig att ladda om, byta till torra kläder (visserligen ganska onödigt eftersom de blir blöta rätt snabbt igen, men det är ju det där med olika outfits för olika träningsformer ni vet) och ladda upp hjärnan med massa vilja.

Hade tänkt ta det lite lugnare på cyklingen men det gick ju som som vanligt inte. När jag instruerar går det verkligen inte att ta det lugnt (om inte upplägget är lugnt då alltså), igår var inget undantag. Tur att endorfinerna gör att man glömmer hur trött man är.

Men, men. I vilket fall kom jag iallafall inspringandes med andan i halsen och mascara i halva ansiktet (hur gick det till?) och förberedde mig på en plågsam timme. Redan under uppvärmingen ville jag gå och gömma mig bakom stepbrädorna. Som tur var var det nog just slutet av uppvärmningen som var jobbigast på hela passet (90% på slutet) för sen gick det faktiskt bättre än väntat. Jag kan ju inte påstå att jag var på topp direkt, men jag gjorde så gott jag kunde. Vi körde parövningar hela tiden och jag körde med en kollega som är grymt stark! Men det är bra, sånt motiverar mig att ta i mera, att ge lite till och att vara minst lika stark själv. Tävlingsmänniska kallas det visst. Att ALLTID vilja vara bäst!

Nu på morgonen har jag och ovan nämnda kollega varit ute på en lugn och skön jogg. Konstigt nog kändes kroppen ganska bra. Och det var kul med sällskap och skönt att få andas in kall och klar luft! Vi höll ett skönt tempo strax över 6 min/km och totalt blev det 43min och nästan 7km. En bra start på en fredag som, förutom ytterligare ett kort lättdistanspass, annars mest består av pluggande och jobbande.

Ha en mysig fredag och njut av solen om ni kan!

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Bra jobbat tjejen! Ha en underbar fredag du med :)

Em Löfgren sa...

härlig start på fredagen och inledning till helgen! =) =) =)

Anonym sa...

Du är verkligen en kämpe! Härligt jobbat. Jag älskar att bara ge mig ut och verkligen JOGGA dagen efter ett/flera riktigt hårda pass... Det är så rogivande! Ha en skön helg nu.

House Of .... sa...

tack snälla du!! Jag är så glad och tacksam att ni "stått ut" och orkat peppa mig genom allt mitt ältande och gnällande, det har varit gult värt att läsa era kommentarer! Tack igen!

Anonym sa...

Tack, inte så dum inledning på din helg heller! Ha en superbra helg =)
Känner igen "att alltid vilja vara bäst" Ha ha

Löpning & Livet sa...

anna: tackar :)

emliscious: jepp :)

malin: tack :)

ingela: ingen orsak, det är kul att läsa om dina framsteg!

cicci: haha, ja :)