onsdag 11 februari 2009

Jag blir galen!!!

Jag kommer sakna vår lägenhet den dagen jag/vi flyttar. Men något jag definitivt INTE kommer sakna är våra idiotiska grannar!!

Den ena av dem bredvid har TV´n på på hög volym typ dygnet runt, de över har något konstigt för sig, det låter som om de hoppar omkring, väldigt ofta och de under spelar dålig musik på väldigt hög volym lagom till jag ska sova (och det är faktiskt inte onormalt tidigt). Men värst av alla är de som bor bredvid oss på motsatt sida som TV-gubben. DE ÄR STÖRDA PÅ RIKTIGT! Varje gång man rör sig i köket (typ) efter klockan 22 blir det tydligen mycket störda. Speceillt störda blir de tydligen om man diskar. DÅ KÄNNER DE SIG TVUGNA ATT KNACKA I VÄGGEN.

Varför?? Kan de inte bara ringa på och be oss att vara tystare då?? Inte för att vi väsnas särskilt mycket. Vi anstränger oss för att diska och fixa så tyst som möjligt men det hjälper ju inte! Vi försöker diska så tidigt som möjligt om kvällarna, men ofta är det inte förän mellan 21 och 23 vi har tid. De kan ju komma hit och göra det åt oss tidiagre på dagen då om det nu stör så mycket. Eller köpa oss en diskmaskin. Nu ikväll satte jag ner en stor glasburk med teer i på diskbänken. På ett helt normalhårt sätt. Det räckte tydligen för att störa dem. Knackningarna var där direkt.

Som om det skulle hjälpa att knacka i väggen föresten. Av ren ilska och hämnd brukar vi väsnas extra mycket då. Barnsligt? Kanske, men jag blir snart galen på dem och kommer snart ringa på och fråga vad det är för fel på dem.

Så, nu har jag avreagerat mig lite.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Snacka om otur, när ALLA grannar är knäppa! :( Vi har sån tur att vi bor längst ut på en hörna med en granne vägg i vägg och lägenheten ovanför har stått tom i över ett halv år! Sen är visserligen grannen alkholiserad, men han stör ingen...

Sitter här och börjar bli nervös. Idag är det dags för mitt allra längsta långpass hittils! Strax över 30 km... Hoppas, hoppas att det ska kännas bra. Håll tummarna för mig! :)

Denize sa...

Vad jobbigt! Plötsligt är jag ganska nöjd med att mina grannar bara har någon stor tung, hård vagn eller något de drar fram och tillbaka över golvet hela dagarna....

Susanna sa...

Jag väsnans också extra mycket då ;)

Löpning & Livet sa...

malin: ja, fast eg är det bara de som knackar som är störande på riktigt.. de andra kan jag stå ut med.. Hoppas lp gick bra!

denize: välkommen hit! skönt med bra grananr, men det där med vagnen låter jobbigt :)

susanna: haha, bra!

Unknown sa...

Jag brukar knacka tillbaka... Så himla jobbigt med såna surgrannar!

Anonym sa...

Hoppas de läser din blogg ;)