torsdag 1 april 2010

Mot nya marker

Godmorgon! Solen tittar precis fram och jag ska springa långpass tillsammans med denna donna. Nya marker ska erövras på min enda påsklediga dag. Igår hade jag fruktansvärd träningsvärk i min lilla rumpa och baksida lår. Löpskolning ska tydligen utföras mer regelbundet och att ha över ett halvårs paus var visst inte så bra. Idag känner jag mig dock som människa igen och hoppas att benen kommer tycka om de nya markerna.

1 april är det visst idag också, och jag ska göra mitt bästa för att inte bli lurad. Påsk är det också men jag jobbar som sagt alla dagar utom denna. Förr i tiden betydde påsken ganska mycket för mig eftersom jag ofta fyllde år just då. Det gör jag även detta år (på söndag), men numer är det inte lika stort. Rätt betydelslöst om jag ska vara ärlig. Vart ville jag komma med detta egentligen? Vet inte. Men springas ska det iallafall göra. Glad Påsk!

3 kommentarer:

MarathonMia sa...

Glad påsk själv! :)

Marre sa...

Bra sätt att börja påskfirandet med och grattis i förskott!

Karin sa...

Glad påsk och grattis i förskott!!!!