tisdag 13 april 2010

Fotstatus

De repar sig lite för varje dag mina stackars sargade fötter. I söndags fick de orka med 3km återhämtningsjogg och igår knappa 11km lättdistans. Idag har de dock fått vila. Jag hade en ambitiös plan om balance och army, men insåg tyvärr att 1. Fötterna behöver lite återhämtning och 2. Jag har mycket att fixa med inför min födelsedagsfest. Så idag har fossingarna "bara" fått traska runt på jobbet i 7 timmar och därefter gått en runda på Ikea. Plus lite transportgång också då.

Annat jag hunnit med är att göra en ny omgång pepparkaksmüsli (ja det är vår, men pepparkaksmüsli är gott ändå) samt exprimenterat fram någon slags glass (återstår att se hur resultatet blir). Jag hade en halvfull förpackning vispgrädde med utgångsdatum idag i kylen och eftersom jag ogillar att slänga mat vispade jag upp denna, blandade i en halv bruk vaniljkesella och ett par nävar frysta hallon. Sen fyllde jag en burk med detta och satte in i frysen. Kan vara bra att ha någon dag framöver när suget efter något mumsigt sätter in och jag är för lat/det är för sent för att gå till affären.

1 kommentar:

Em Löfgren sa...

tror fötterna är tacksamma!
och säkert smaklökarna oxå av det där =) mums!