lördag 10 april 2010

Nu springer vi in våren!

'
Ungefär såhär kommer dagen se ut. Fast med upp till 10km längre, då det tydligen blev fel i uppritandet :) Sista knappa 2 milen går i terräng. Riktig terräng. Jag är lite nojig för den biten. Hoppas det är lite torrare än sist..

Idag ska jag och Madde, tillsammans med några andra, spendera dagen i vårskolen. Jag funderar just nu över om det är dags för 2010-invigning av knälånga tights eller inte. Jag tror jag ska satsa på det, med kompressionsstrupor till blir det ju inte någon stor skillnad mot långa. T-shirt och jacka, inga vantar. Nä nu är det dags att springa in våren!

4 kommentarer:

Daniel sa...

Härligt!!! Ja jäklar vilken runda! Antar det finns en del backar också där ;).

Här blir det shorts på dagens tävling, nu springer vi in våren en gång för alla ;)

Lycka själv till med löpningen idag!

Sofie RW sa...

Lycka till idag! Jag vill också!!! Men tills vidare tänker jag snylta på ert ultralöpande :)

Mia sa...

Oh så härligt! I love terräng som den gamla orienterare jag är. Det är det bästa!

Hoppas ni får en finfin dag i solen. Tittar ut genom fönstret och ser hur fint det är i Göteborg idag!

Erika sa...

Jippie!! Om du springer in våren hos dig så låtsas jag att vi har kommit lika långt här uppe :)