tisdag 27 april 2010

Tvättmaskiner och maramål

Idag vilar jag springbenen och fixar med lite nödvändiga grejer. Som att paniktvätta exempelvis. Jag tvättar ungefär var 7:e dag men har alltid tvättkorgen full känns det som. Och jag måste ju erkänna att det känns lite frustrerande när man inser att det inte finns någon passande tvättid ledig på många dagar framöver. Så jag tjyvar på någon annans. Eller rättare sagt jag lånar den sista halvtimmen och hoppas att folket som bor ovanför tvättstugan står ut med att en tvättmaskin (Den andra var inte urplockad och jag vågade inte röra. Det betyder att alla tvätt ändå inte blir tvättat idag. Suck.) brummar någon halvtimme efter 22. Jag behöver en egen tvättmaskin! I och för sig skulle den inte få plats i min lägenhet, men ändå. I-landsproblem!


Självklart skulle jag ha en rosa!

En annan sak jag roat mig med idag är att kolla startgrupp inför maran. Jag har ju startnummer K117 och kommer alltså starta i grupp C. Det är den främsta (förutom elitgruppen) som kvinnor tillåts starta i så jag får väl vara nöjd antar jag. Och det var faktiskt inte så fasligt trångt förra året och värre lär det väl inte vara? Jag börjar bli lite nerväs tror jag. Det är ett oerhört högt mål jag satt och vissa dagar känns det ouppnåeligt. Vissa dagar känns det som att det kan gå, men oftast känns det tufft. Jättetufft. Jaja, den som lever får se. Världen lär ju inte direkt stanna om jag hamnar på fel sida strecket. Sålänge jag inte springer långsammare än sist blir jag nöjd. Tror jag.

8 kommentarer:

Em Löfgren sa...

hihi en rosa skulle passa dig! ;)

Anna (Orka mera) sa...

C-gruppen var en bra grupp. Precis så där lite för fort men att man ändå hängde med :) Tror absolut du kommer i mål på en tid du är nöjd med! Ohc jag är både lite lättad och bekymrad över att jag inte ska vara med i år. Hade ju varit superkul!!! Och lite läskigt...

Marre sa...

Oj, maran ja, den närmar sig med stormsteg! Du kommer att springa den med lätta ben och slå alla rekord som går att slå! :D

MarathonMia sa...

Jag skulle inte överleva utan tvättmaskin. Jag kommer hålla utkik och heja på maran - kul med tidigt-led-start

Staffan sa...

Startgrupp C är toppen, där jag har huserat två gånger hittills och så även i år.

Jag har som huvumål att göra ett jämnare lopp tidsmässigt i år och inte tappa så mycket i slutet som jag gjort -08 och -09, bör fixa sub 3:20, drömmer om 3:15...

Löpning & Livet sa...

em: :)

anna: usch, "lite för fort" låter inge bra ju :)

marre: vi får väl se :)

mia: jag borde önska mig en när jag fyler år nästa gång kanske :)

staffan: roligt! då får vi kanske säga hej :)

Daniel sa...

Då är vi 2st i grupp C som är nervösa med höga målsättningar. ;)
Det kommer gå jättebra!!! Glöm inte att du persade på milen nyss, formen sitter där! :)

Åsa sa...

Startgrupp C låter i mina öron som en bra grupp. Det ska bli kul att följa dig. Man ska ha lite nerver. ;)
Rosa!