onsdag 7 april 2010

Massa mat


Jag inser ju nu att det inte alls ser så välfyllt ut.. :)

Idag har det hänt lite bra grejer så jag har släppt gnället för en stund. Bland annat har jag handlat lite mat och belv glad av att se att kylskået är ovanligt välfyllt. Jag inser ju när jag ser det på bild att det ser väldigt tomt ut, men jag försvarar mig med att jag; 1. har en frys som är desto mer välfylld, 2. faktiskt har ett ganska stort kylskåp (tror jag) samt 3. att de där lådorna som sitter längs ner faktuskt är fullproppade med rotfrukter och grönsaker och det gömmer sig lite smågrejer i de där små facken i dörren. Under mina samboår fanns det mer grejer men det kanske inte är så konstigt. Två äter ju mer än en.

7 kommentarer:

Anna sa...

Vårt kylskåp ekar jämt tycker jag men vi har tvingats bli bättre sen sonen kom. Han måste ju få mat! Jag hatar att veckohandla, får krupp av det och av att se pengarna flyga iväg på mat!

Em Löfgren sa...

storhandla mat måste vara det roligaste som finns! även om det ser skoj ut när man kikar in i den- en miljon ägg, lika många lådor keso och kvarg och en hylla grönsaker haha!!

Petra sa...

Visst ar det harligt att storhandla - det kanns som julafton nar man oppnar kylskapet! Och sa mycket enklare att laga mat ocksa:)

mikael sa...

Funderar på om jag springa Lerumsloppet 10 km eller Kungsbackaloppet 6 km

Vad tror du? Har du sprungit några av loppen tidigare?

carro sa...

Tack för dina ord i min blogg. Gulle dig. Längtar tills jag är på banan igen. Löpmässigt. Så jag kan följa med på era strapatser här i Gbg :)

Ingmarie sa...

Jag tycker det ser väldigt välfyllt ut!Och ja, det ser ut att vara ett stort kylskåp som slukar massor. :-)

frida sa...

För att vara ett singelhushåll så ser det välfyllt ut. Jag vet hur det ser ut när det är tomt...