måndag 19 april 2010

Lite annorlunda, lite bättre


Detta är före Garmin. Ännu finns ingen efterbild.

Det blev inga långa intervaller för mig och Garmin ikväll. Det blev inget spring alls. Mest för att jag känner mig helt överkörd men också för att jag kommer få besök av en fin barndomsvän och ändå kommer behöva planera om hela träningsveckan. Och det är klart jag gör det, vänner är vänner och träning är faktiskt bara träning. Dessutom kommer jag garanterat att prestera tio gånger bättre imorn förmiddag. Piggare och kanske till och med i nyinköpta skor. Mycket roligare!

Istället ägnar jag mig åt slapping uppblandat med lite nödväntigt fix samt eventuellt någon form av yoga eller strethpass senare ikväll. Om jag orkar hålla mig vaken vill säga..

6 kommentarer:

Cicci sa...

Låter klokt, ibland ska man vila! Och du som sprang 5 mil nyss. Läste att efter ett marathon påverkas kroppen i 6 veckor efteråt, så du borde väl ta det lite lättare?

Madde sa...

Åh, har du köpt nya nu? Vilka?? :)

Löpning & Livet sa...

cicci: jo fast det är ju inte riktigt samam sak eftersom jag/vi höll ett helt annat tempo än vad jag gör på tävling.. Visst kräver 5mil återhämtning oavsett, men det är lite skillnad på att mysa i 6:30-tempo och att springa i 5-tempo i 42km :)

tycker kroppen känss väldigt bra faktiskt (förutom alla blåsor på fötterna)! överkördheten sitter mest i huvudet :)

madde: nä, men jag tänkte komma bort till dig imorn fm! :)

Anna sa...

Stort grattis i efterskott och vilken underbar present du fick. En alldeles egen garmin. Du kommer inte kunna leva utan den så vårda den ömt:)

mikael sa...

Grattis till din Garmin!

Du har helt rätt att man inte bör springa dagen efter ett större intag av alkohol.
Efter mitt bröllop i somras valde jag bort alkohol under ett par månader. Kände mig mycket piggare i kroppen.

Nu är det inte så att jag dricker några mängder. Högst ett par glas vin i månaden. Men trots detta kändes kroppen mycket bättre.

mikael sa...

Är imponerad över din satsning på maraton och all den tid och i km du lägger ned.
För mig räcker ett halvt maraton som morot :)

Fast jag vill nog springa ett maraton i framtiden, mest bara för att ha gjort det :)

Blir det något 10 km lopp för dig i sommar?