fredag 16 april 2010

Den som väntar på något gott..

Jag har varit ute och fartlekt i solen och även om jag känner mig som en elefant som kommer dunsande och flåsande (kassa skor, lite halvtrötta ben och astma ger ingen gasell) var det ett bra pass. En sluttande stege med 6min, 5min, 4min, 3min, 2min, 90sek, 60sek och 30sek. Lika lång joggvila som jobb. Inga dunderfarter men heller inget jättemesande. Totalt sett drygt 15km att sätta in på kilometerkontot.

Strax är det dags att gå iväg till jobbet men när jag går därifrån vid åtta ikväll har jag en ledig helg framför mig. En ledig helg tillsammans med den bästa i världen. Och som om inte det vore nog kommer som sagt ytterligare ett gäng fina människor på besök imorn kväll. Men innan dess ska det ätas utemiddag, springas långpass på 3mil och fixas och donas. Sen blir det rosévin för hela slanten. Tänker ignorera vetskapen om att söndagen kan komma att bli lite halvjobbig.

7 kommentarer:

Mia sa...

Jag har haft mina dagar den här veckan med massa vin och lycklig dekadens, så i helgen så får det bara drickas vatten :)

Din fartlek inspirerar. Jag tror det får bli nåt sånt idag.

Kram och ha en fin dag och helg!

Anonym sa...

Du har fått en utmärkelse:
http://marathonjohan.wordpress.com/2010/04/16/jag-fick-en-bloggutmarkelse/

Bara för att din blogg är så himla bra!

MarathonMia sa...

Ha en underbar helg! Drick MYCKET rosévin så tar jag din baksmälla åt dig ;) jag ska nämligen inte dricka alkohol förrän i juni nästa gång.

Petra sa...

Låter fantastiskt! Njut av helgen! Jag ska köra tremilen imorgon - ska bli skönt :)

Ingmarie sa...

Låter som ett härligt pass! Och Rosévin kan ju aldrig vara fel. ;-)

Lina sa...

Härligt! Ha en trevlig fortsatt helg och hoppas att du får fint väder på långrundan i morrn :) //Lina

carro sa...

Låter som en härlig dag. I synnerhet när du får pussa på grabben och långpass:). Längtar efter löpning riktigt mycket nu när det är vår.
Kram