måndag 5 april 2010

Från en dag till en annan


En gång i tiden var jag faktiskt såhär cool..

Påsken är snart slut och jag har hunnit bli ett helt år äldre. Bara från en dag till en annan sådär. Eftersom jag mest har sysselsatt mig med att jobba har jag inte hunnit reflektera så mycket över hur detta känns. Men om ett par timmar tänkte jag ge mig ut på en baraspringasomjagkännerrunda och låta tankarna fladdra fritt. Egentligen hade jag tänkte köra backe idag, men jag känner verkligen att jag skulle behöva få samla mina tankar och bara njuta. Därför byter jag plats på två av veckans pass. Inget fokuserande och ingen koncentration på att hålla räkning på antalet intervaller. Bara springa rätt upp och ner.

En dags jobb kvar innan två dagars välbehövlig ledighet. Jag känner att det är dags att ta tag i saker och ting och försöka bringa någon slags ordning på framtiden.

6 kommentarer:

Anna sa...

Bringa ordning på framtiden skulle jag också behöva göra:) Hoppas löpturen var skönt och GRATTIS PÅ FÖRDELSEDAGEN I EFTERSKOTT!!!

mina sa...

Grattis på födelsedagen! Blev det nån Garmin?

frida sa...

Jag gillar verkligen din tid till att springa. Hoppas att din framtidsplanering går som du tänker dig och vill.

sofia sa...

woow elit här! jag är en mja joggare eller nått sånt i den lägre klassen men skulle ändå vilja prova en garmin/pulsklocka. Är garmin 305 för avancerad för mig eller kan man vara "halv joggare" med att ha en sån?

Marre sa...

Grattis på födelsedagen! Och jag ser att du fick pengar till en Garmin i present, vilken underbar födelsedag! ;-)

Löpning & Livet sa...

anna: tack!

mina: tack! jepp, fick pengar så jag ska införskaffa!! :)

frida: ja, får jobba hårdare, så kanske det löser sig.. :)

sofia: haha, nja elit vet jag inte riktigt :)

klart du kan skaffa garmin om du vill!

marre: tack!