fredag 30 april 2010

Distansrekord


Såhär har det sett ut sedan jag började regga min träning på funbeat. Linjen är kilometrar (Staplarna är tid) Klicka på bilden om du vill se lite bättre.

Eftersom jag ska upp och jobba tidigt i morn, och således inte bör vara uppe och dricka vin halva natten, har jag firat valborgsmässoafton med att springa långa intervaller (6x800m). I ett ganska blåsigt och regnigt östra Göteborg for jag fram som värsta snabbingen. Närå, skojade bara. Fast jag har sprungit intervaller. Och det regnade och blåste. Men någon snabbing var jag inte och det har jag bara mig själv att skylla för. Man bör liksom se till att äta lite ordentligare om man ska prestera. Fast det gick ok ändå. 4 av 6 intervaller sprangs inom tänkt tidsram, så det blir godkänt. Men vad jag egentligen skulle skriva om var att jag, utan att ha strävat efter det, har slagt till med ett nytt distansrekord i april. 31,7mil. Najs. Nu dröjer det nog ett tag innan nästa rekord slås. Maj betyder tävlingar och i och med detta mindre träning. I juni infaller den årliga viloveckan då jag inte får träna en endaste liten minut. Men i juli kanske jag kan slå till igen. Kanske det ja.

9 kommentarer:

Staffan sa...

Imponerande!!! Själv har jag för första gången någonsin kommit över 200km med 202km i april i år. Firade det med en liten fartökning, en piruett och ett litet segerrop när 200 passerades.

Ingmarie sa...

Grattis! Och ditt sätt att fira Valborg är det absolut rätta! ;-)

Anonym sa...

Ja, imponerande! Jag ska prova komma upp i 150-200 km nu under maj.. =)

Ska bli häftigt att följa dej under årets tävlingar och jag både hoppas & önskar att du skriver mkt om hur du formtoppar och kolhydratsladdar sen.

Glad 1:a maj! :)

Sofie RW sa...

Jag tycker man kan se en sådan inspirations-givande utveckling på din blog Andréa! Du vågar ta för dig, lägga upp planer och allt möjligt. Vilken energi, och vilken inspiration!

Em Löfgren sa...

superimpoenrande!! var stolt över dig själv och den fantastiska konditoin du byggt!!

Mia sa...

Du är så bra du. Skönt att kunna gå in här och läsa om lite vettig träning då och då :)Grattis till distansrekord. Kram kram

Karin sa...

Bra jobbat med distansrekord. Och vilket rekord sedan! Det innebär ju att du har snittat på över milen per dag. Riktigt snyggt jobbat!

Ellinors dröm sa...

Snyggt och stiligt jobbat.

Löpning & Livet sa...

staffan: ja fast man kan inte jämföra sig med andra, finns alltid de som springer längre, fortare osv. fast inte är det lätt att låta bli :)

ingmarie: klart det är! :)

träningslyckan: lycka till! och ja, jag ska försöka skriva lite om hur jag gör :)

sofie: oj, tack!

emliscious: jodå, det är jag!

mia: tack!

karin: ja det har du rätt i! hade jag inte tänkt på :)

ellinor & jenny: tack!