måndag 19 april 2010

Garminspring

Vi hann aldrig med något spring igår och det var väl egentligen lika bra eftersom jag inte förespråkar träning dagen efter större alkoholintag (Men ibland lever jag inte som jag lär..). Nu på morgonen har jag dock varit ute på en liten tur. Jag kanske inte studsade upp ur sängen, men visst kändes det lite spännande att få ha Garmin på armen (Förlåt Polaren). Jag har inte hunnit kolla igenom alla funktioner och inte heller kollat igenom vad man kan se i dataprogrammet. En puls- och fartkurva är det enda jag fått fram hittills.


Lagom långt och lagom långsamt

Ikväll blir det långa intervaller i skatås om fötterna funkar som jag vill (De är beter sig väldigt konstigt, hinner inte berätta nu dock.) men först ska jag jobba bland springskor. Hoppas ni har en bra måndag!

4 kommentarer:

Petra sa...

Harligt att du antligen har en Garmin! Hoppas du kommer att fa manga bra pass med den!!

Sofie RW sa...

Du verkar redan lite småkär i din Garmin :)

Hoppas du hade en bra dag bland skorna!

Löpning & Livet sa...

Ja jag är jättekär :D

Staffan sa...

Vilken programvara använder du? Jag är också nybliven Garmin-ägare och vissa använder Training Center, vissa Garmin Connect, vissa Sporttracks...