måndag 12 april 2010

Glädjande intensivt

En ny fullspäckad vecka är här och den börjar med jobb 12-21. Det är nog den tid jag ogillar mest, för hela dagen försvinner liksom. Men, men man kan inte få allt. Det har hänt lite bra grejer på jobbfronten på senaste tiden. Inte så att jag fått drömjobbet (som ser ut ungefär såhär) men jag har fått ett vikariat på 75% på det äldreboende jag jobbat mest på, som ligger nära mitt hem och som jag trivs bäst på. Inget långtidsvik utan med månadsvis förlängning, men det passar ju mig jättebra eftersom jag hela tiden söker annat. Det känns skönt att kunna planera sitt liv lite mer än någon vecka framåt och jag trivs trots allt ganska bra bland gamlingarna.


Illustration: min finaste Jenny


Men något som känns ännu bättre är att jag fått extrajobb på Löplabbet! Än sålänge har jag bara varit där och gått bredvid två halvdagar men jag kan redan nu säga att jag kommer trivas superbra! Dock är det sjukt mycket skor att lära sig så jag har att göra om man säger så. Men fatta vilken inspirerande miljö! Löpning och löpare dagarna i ända, lika kul som drömjobbet fast på ett annat sätt. Riktigt riktigt roligt! Och så blir jag ju kollega med denna fina kvinna, vilket också är kul!

Men nu ska jag strax byta om och se hur fötterna mår idag. Perfekt springasaktaoch baranjuta-väder ute, så jag hoppas att de tillåter mig att njuta också. Ett av de sista passen för både fotpod och nuvarande skor, i veckan ska jag köpa både Garmin och nya skor! Och så ska jag färga håret, förbereda en födesledagsfest, springa en massa, cykla 7st maxintervaller, army traina, balanca, klippa luggen, köpa vin, jobba en hel del, få besök av min underbara, dricka bål och annat gott tillsammans med fina vänner, vara bakis, städa och fixa. Jag ska leva. Vad ska du göra?

15 kommentarer:

Miranda sa...

Jag ska göra INGENTING :)

Ha en mysig tur och kul med jobben!

Therese sa...

Kul med jobben! :D

Själv ska jag inviga nya skor idag! Sauconys Grid Type A3, orangea och lätta som fjädrar! Vi ska springa fyrahundringar tillsammans. Sen ska jag försöka smida lite ultraplaner tillsammans med några klubbkamrater, blev så inspirerad i helgen, dels av att läsa om ditt ultrapass och dels av mina klubbkompisars prestationer på TEC att jag genast vill ge mig ut och distanspersa.

Livet är härligt!

Mia sa...

Jag ska...hm...läsa bloggar skrivna av människor som springer riktigt j_vla långt och låta mig inspireras eftersom jag själv inte kan springa särskilt långt för tillfället :) Jag tror att min skada läker snabbare då.

Annars blir det jobb jobb jobb. I have a lot of balls in the air.

Förresten, vet du någon som kan och vill föreläsa för barn&unga om kost och hälsa. Jag är på jakt efter en sådan person nämligen...

Kram och ha en fin och mysig vecka!

Johanna sa...

Vad roligt med jobben. Det lär ju vara rena drömmen att jobba på löplabbet, det skulle jag också kunna tänka mig.

Jag beställde faktiskt en Garmin igår, hoppas den kommer i veckan. Vart ska du köpa din?

Annika sa...

Vad kul med jobben! Grattis!

Och vilken fin bild, det var likt :)

Ja! Nu har jag bokat! Kommer ner och hälsar på er på västkusten om två veckor :) Hoppas ni bjuder på lite sol och sommarväder så får vi styra upp nåt kul!

Marre sa...

Oj! Vad det händer grejer! Härligt att det ordnar sig med jobb, även om det inte är drömjobbet. Du har ju flängt runt en massa, nu blir det "bara" två ställen.... Bra vecka du har framför dig, kom ihåg att njuta också! :D

Mia sa...

Ja! Ja! Ja! Du kan mycket väl vara den vi söker. Jag gillar det jag ser på hemsidan. Kul!

Unga människor, kost och hälsa är vad vi vill snacka mer om i vår talarförmedling.

Spana in: http://inventevent.se/valkommen/index.asp

Jag mejlar dig...

/Mia

Malin sa...

Vad roligt med jobben!
Livet är härligt! :)

Petra sa...

Shit vad jag har missat mycket i din blogg! Ultralopare - superdundergrattis - vilken prestation!! Jattekul de andra grejerna ocksa saklart med jobb och den fina illustrationen pa dig (man ser att det ar du pa bilden - jattefin!!)

Petra sa...

Gud vad härligt det låter med jobb och allt! Skönt att kunna planera sitt liv lite mer långsiktigt, det saknade jag när jag vikarierade. Och extra grattis till Löplabbetjobbet! Vi ses väl i Stockholm vid Kungsholmen Runt? :)

frida sa...

Vad skoj, löplabbet är säkert perfekt för dig! Lev hårt och länge :).

Sofie RW sa...

Grattis! Vad roligt att få göra saker du trivs med i väntan på drömjobbet. Och planen för kommande vecka är också att leva, ta hand om det fina jag har och njuta av den träning som jag får göra.

Ingmarie sa...

Du kommer att få ditt dröm jobb! Det är jag 100% säker på!Och fötterna...Lika bra att du vänjer dig för långskubbar fossingar är inte vackra. Sandaler används bara i mörker. ;-)

Anna (Orka mera) sa...

Grattis till båda jobben!!!!

Löpning & Livet sa...

miranda: låter bra det :)

therese: roligt!

mia: precis! en sak i taget! först läka skada, sen springa långt :)

johanna: har bara varit där två halvdagar än sålänge, men jag kommer nog gilla det!

annika: roligt! Då blir det army!! :)

marre: njuter gör jag under tiden :)

malin. :)

petra: ja här händer det grejer :)och tack!!

petra: klart vi ses! :)

frida: ja jag tror det!

sofie: ja det är verkligen jättekul!

ingmarie: haha, nä det är de verkligen inte! :)

anna: tack!

sarah: hm.. jag vet faktiskt inte tyvärr.. men kolla på nätet, kanske går att beställa från tex usa?