måndag 26 april 2010

Lite lätt besatt

Jag är lite lätt besatt av denna låt:


(Ok, ni får ignorera textningen, hittade ingen utan.)

Jag och min lillasyster har nån slags gen som gör att vi kan spela en och samma låt på repeat ungefär 20 gånger i rad utan att tröttna. Tids nog tröttnar vi väl i och för sig, men det tar ett bra tag :)

Förövrigt kan jag återigen konstatera att det inte är supersmart att planera in korta intervaller (9x400m) dagen efter ett armypass oavsett om jag är instrutör eller ej. Trodde jag skulle klara mig undan träningsvärk och trötthet när jag "bara" instruerade och alltså inte var lika aktiv som vanligt, men nä då. Att dessutom köra dessa intervaller på morgonen när jag, visserligen fått i mig frukost men, knappt är vaken är inte heller ett jättesmart drag. Dock hade jag inte så många andra alternativ och nu är det gjort. Rätt bra gick det också trots allt. Snabbaste gick i 3:50-fart (Den sista såklart, som alltid.). Det tar sig. Nu jobb hela dagen och kvällen. Och resten av veckan känns det som. Söndag är enda lediga dagen, men det ska nog gå bra. Bara tio dagar kvar tills jag får kramas.

6 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Haha, jag har också den genen!! Måste ha blivit nån slags mutation då, vi är ju inte direkt släkt.:) Ha en trevlig dag!

Karin sa...

Ska du inte springa Göteborgsvarvet i år?

Jenny sa...

Lät skoj det där:)

Ellinors dröm sa...

Vad hände med nr 10?? ;-) Bra jobbat. Och före frukost. Respekt

Löpning & Livet sa...

madde: haha, skönt, då är jag inte helt dum :)

karin: nop.. hann inte anmäla mig i tid.. men sen så "kan" jag ju ändå inte maxa eftersom maran ligger bara två veckor bort.. visserligen kul att köra ändå som träning, men jag får väl försöka stå ut ändå :)

jenny: :)

ellinor: haha, den fick inte plats för då hade nedjoggen blivit för kort.. eller ja, hade ju iofs kunnat lägga till en längre sväng, men jag skyller på lite tidsbrist plus lite lathet (en rejäl backe börjar strax efter där sista intervallen slutade :)

visserligen var det på morgonen, men jag hade ätit frukost! utan den hade jag aldrig överlevt :)

Ingmarie sa...

GRYMT bra! Tack! Här ska tryckas på repeat!