torsdag 22 april 2010

Det är nästan så jag tror att jag drömmer

Det fortsätter att hända bra grejer på jobbfronten. Idag har jag jobbat min tionde sista dag bland mina gamlingar. Från och med den elfte maj kommer jag jobba heltid på löplabbet! Det känns såklart jättekul! Även om det inte är mina drömmars drömjobb så ligger det iallafall både närmare detta och i linje med en av sakerna jag älskar mest av allt. Löpning. Lägg därtill att jag kommer få vistas i en mycket motiverande miljö, slipper oroa mig för hur många timmar jag skrapat ihop, kommer få betald semester och ett fast (om min provanställning faller väl ut) jobb för första gången i mitt liv! Det är nästan så att jag tror att jag drömmer. Är det äntligen min tur nu?

Dock tror jag faktiskt att jag kommer sakna mina gamlingar lite. Inte alla, en del ska det bli rätt skönt att slippa, men vissa små guldklimpar kommer ha en plats i mitt hjärta en lång tid framöver. Och en annan nackdel är att jag inte kommer kunna åka på lika långa helgbesök i storstan, men det får helt enkelt fungera på något vis ändå. Sen fredag kväll till tidig måndag morgon är ända ganska många timmar tillsammans. Och ännu har jag två långhelger på Lilla Essingen framför mig. (Båda två innehåller tävlingar!) Och jag kommer få ha en liten (betald!) sommarsemester! Fördelarna slår nackdelarna med hästlängder. Självklart! Jag är så glad att jag äntligen kommit en bit på väg!

På fotfronten är det något bättre, men jag väntar minst en dag ytterligare med att utsätta fossingarna för större belastningar. Jag hade väldigt gärna velat köra army idag, men inser det kloka i att välja enbart Body balance. Body balance och en kväll utan måsten. Bara jag och vad jag nu kan tänkas vilja göra. En god middag, kanske ett glas vin och kanske en skål med smågodis? Vi får se vad kroppen och sinnet vill efter att ha blivit lite utstretchad, coretränad och mediterad. Älska Body balance!

26 kommentarer:

Marre sa...

GRATTIS! Äntligen åt rätt håll! Är avis på dig, jobba med sitt intresse är ju väldigt trevligt. Fira ordentligt i kväll, smågodis låter bra....

Lena sa...

Grattis, så otroligt roligt för dig. Har ju följt bloggen ett tag och förstått att det har varit en del av ditt livspussel där bitarna inte fallit på plats innan.

Nästa gång jag åker till GBG får jag helt enkelt knalla in och hälsa på dig. Tror du kommmer att inspirera många av dina kunder till att testa nya gränser i sin löpning.

Anna sa...

Men JA! vad kul Andréa. Jag tycker det låter fantastiskt kul. Löplabbet ska vara glada som får dig som medarbetare. Positiv och glad och dessutom vet du vad du pratar om. Jag måste ju bara besöka din affär när jag kommer till Gtb.

Miranda sa...

Åh! GRATTTIS!!

Anonym sa...

Åh,vad roligt - grattis till jobbet! Känns verkligen som ett ställe som passar dej som hand i handsken att jobba på.

Hoppas att din fot kryar på sej fort och att du får en jättefin fortsättning på kvällen.

Josefine sa...

Grattis och välkommen till livet som en vanlig heltidsarbetande. Då kan man inte bara sticka iväg på resa hur som helst ;-) Kul att det går åt rätt håll.

Cizzi sa...

Stort grattis! =) Äntligen!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Grattis!

Lena sa...

Grattis!!!!

Johanna sa...

Grattis till jobbet!! Det var verkligen på tiden att det lossnade för dig. Och löplabbet. Vilken dröm att få jobba där..

Grattis igen.

Snorkkis sa...

Grattis! Du är värd allt flyt! Men du har väl fortfarande tid att hälsa på i Stockholm? :)

Anonym sa...

Grattis grattis till nya jobbet...roligt o jobba med sitt stora intresse..Hälsningar Anne-Li

Träningsglädje sa...

grattis! fy fanken vad skoj!!

frida sa...

Vad roligt för dig! Tänk vad mycket kontakter och möjligheter det här jobbet öppnar för dig så att du snart en dag kommer att vara helt inne på ditt spår! Jag vill gärna komma ill Gbg och köpa ett par skor av dig!

Daniel sa...

Jättegrattis!! Plötsligt händer det! ;)

mikael sa...

Ett stort grattis.
Inte alla som jobbar med sitt intresse.

Lycka till!

Em Löfgren sa...

fy bubblan vad härligt!!! grattis raring!!!!!!!!

ps- angående minus 3 kg= enkelt svar, jag har muskler men vill bli tightare!

Malin sa...

Vad roligt, stort GRATTIS!
Ha en bra helg! (kul att få träffa sötAnnika!).

Katarina M-I sa...

Du har ju kämpat i motvind så länge och förtjänar verkligen att njuta av medvinden:)

Och det där med helgerna löser sig alltid:)

Silverscreen sa...

Grattis!!! :)

Jenny sa...

Måste bara säga grattis till nya jobbet trots att vi inte känner varandra! Kommer kanske förbi och säger hej när jag kommer till Göteborg! Gillar din blogg och kul att du kikar in i min!

Annika sa...

Vad härligt! :) Det måste vi fira på lördag!

Men hoppas du skojar om långpass och backintervaller.. :) EWhhh... lite lugn jogg i skogen (när ni två drar iväg i full fart) var vad jag såg framför mig, hihi.

Håller med om att det är lite struligt att få tiden att räcka till åt helgerna när man jobbar fulltid på vardagar men det går om man vill, tror jag iaf :)

cecilia sa...

Grattis! Vad kul för dig!

Löpning & Livet sa...

Tack så hemskt mycket för alla era fina grattiskommentarer! De värmer en himla massa!

Ingmarie sa...

Stort grattis!

Unknown sa...

Grattis, vad roligt!!