torsdag 8 april 2010

Morgonjogg is the grej!

Jag har sagt det flera gånger förut och jag säger det igen; när det känns så där fruktansvärt svårt att kliva upp ur den varma sköna sängen för att istället sätta på sig springkläder och ge sig ut ska man tänka på hur fantasktiskt det (allt som oftast) känns när man väl har blivit lite varm. Idag precis som så många gånger förr var det ren och skär lycka att få vakna tillsammans med staden. Jag hade väntat mig en segstartad och trött kropp med tanke på först army i tisdags och sedan maxintervaller på min cykelklass igår, men inte då. Fina kroppen var helt med på noterna trots lite träningsvärkiga ben. En skön känsla.

Efter en intensiv dag var det ungefär lika skönt att få träffa en kär vän över en fika och en body balance. Lyxade därefter till det med indisk hämtmat och nu ostkaka med vispgrädde och jordgubbssylt. Den obligatoriska stora kvällskoppen te till detta och jag är snart redo för sängen. Imorn väntar en ännu intensviare dag. Dock utan fysisk ansträning, jag vilar benen inför lördag, då det ska springas riktigt långt. Långt som i ultramarathon förhoppningsvis.

8 kommentarer:

Annika sa...

Wow, häftigt med ultradebut (det är det va?) :) Ska bli spännande att höra mer :)

Så härliga löpar/ute/friluftsbilder också, blir nästan springsugen.

Lina sa...

Det låter som en supermysig dag! :)

Daniel sa...

Låter som en riktigt skön dag. Själv har jag svårt för att träna tidigt men jag vet att när och om man väl kommer ut så är känslan bara så skön :)
Spännande med lördag!

Malin sa...

Ja jag tror allt att jag börjar gilla morgonträning. Även om det var riktigt segt att kliva upp imorse, vi sa när vi gått upp att vi borde tagit sovmorgon istället. Men efteråt ångrar jag inte en sekund att det blev träning istället för sömn.

Marre sa...

På lördag? Va? Nu blir jag supernyfiken. Härlig dag du haft, skönt!

Karin sa...

Vad härligt det låter med löpturen. Jag älskar också att springa på morgonen!

Anna sa...

Det är lite delade känslor för mig när det kommer till morgonträning. Jag gåller med om att det är förbaskat skönt NÄR man tränat på morgonen men under tiden, nja jag vet inte. Jag har nog fått till ett par bra pass på morgonen men då med mat i magen. Kör hårt på lördag!

Löpning & Livet sa...

annika: jepp det är (var) debut :)

lina: det var det!

daniel: Ja, man borde fatta det driekt man vaknar bara :)

malin: nej det är ju sällan man ångrar ATT man tog dit ut :)

marre: vi sprang långt :)

karin: jepp, det är oslagbart!

anna: jag tror knepet är att verkligent a det lugnt. hålla pulsen låg och verkligen inte vara i närheten av nån mjölksyra!