söndag 2 maj 2010

Om kläder och blekhet

Igår fyndade jag en ny springjacka för halva priset. Visserligen tycker jag att 400kr också är ganska dyrt för så lite tyg, men det är bättre än 800 iallafall. Och så är den lila och fin. Den får dock hänga oanvänd ett tag till för idag strålar solen och jag funderar på om idag är rätta dagen för t-shirt premiär. Jag tror det. Kanske att jag till och med kan ta korta tights? Med kompressionsstrumpor till blir det ju inte så naket. Trekvartstights plus kompressionsstrumpor blir ju typ som långa tights och det känns nästan varmt. Eller ja, inte för att jag varit ute än, det kanske är jättekallt, men det ser varmt ut. Trädet utanför mitt fönster har fått gröna blad och snart får jag njuta av den korta tid då där finns fina ljusrosa blommor.

Igår när jag stod och väntade på spårvagnen och mer eller mindre höll på att frysa ihjäl i mina tunna strumpbyxor, skjortklänning och korta vårjacka konstaterade jag att jag samma dag för ett år sedan gick runt med bara ben. Jag låg till och med i en park och solade. Visserligen var jag sjukt bakis efter en rolig trettioårsfest dagen innan, men det var varmt och somrigt och mina ben hade redan fått lite färg. Det har de inte nu vill jag lova. Så frågan är om folk blir rädda om jag väljer korta tights? Likblek är vad jag är, men hey, jag tror att blekhet är nya grejen. Sofistikerat och fint, lite som snövit. Hon hade väl svart hår och en blek hy om jag inte minns fel? Fast sen gick det ju sådär för henne också :)

Nä, nog om detta och dags att ge sig ut. Uppdatering (och bild om jag inte glömmer) lär komma. Ha en skön söndag i solen!

3 kommentarer:

Ellinors dröm sa...

Blek men skön, är mitt motto :-)

Ingmarie sa...

Denna tiden är ljuvlig. Älskar de små musöronen på träden, blommorna som kommer upp, det ljusgröna gräset och LUKTEN! Om jag kunde skulle jag ställa in tiden på SLOW nu. ;-)

Löpning & Livet sa...

e: precis :)

i: visst är den!