onsdag 26 maj 2010

Tjemiddag

Gårdagen avslutade jag med en utemiddag tillsammans med ett gäng tjejer från mitt gamla gym. Fast egentligen koncentrerade vi oss nog mest på skvallret. Lite synd eftersom maten var riktigt god! Vi åt på en turkisk restaurang i området där jag/vi/gymmet bor och jag blev både mätt (var riktigt hungrig innan) och glad över den fina uppläggningen. Jag har inte så stora erfarenheter av turkisk mat, men jag kommer definitivt äta det igen. Supergott ju!

Skvaller är såklart väldigt kul och eftersom jag inte träffat dessa tjejer så mycket sedan jag bytte gym fanns det lite att uppdatera sig på. Som alltid lika roligt och plötsligt slog det mig att jag saknar väldigt många från den här tiden. Det är mycket som jag inte saknar, men just folket (egentligen både personal och medlemmar) hade (har) faktiskt väldigt kul tillsammans. Nu är det såklart kul på nya stället (och framörallt mer utvecklande för mig) också, men det är något visst med det lilla mysigt familjära. Det skulle varit kul att få ha både och.

Idag började jag dagen klockan sex. Om jag ska hinna tvätta får det bli vid denna tid, för jag vill helst inte använda helgerna till sånt. Idag är det onsdag så snart är det fredag och då kommer Martin. Äntligen.

3 kommentarer:

Lena sa...

Den som väntar på något gott...

Susanna sa...

Intressant, jag har trott att det är en ganska kass restaurang, men då kanske man borde gå dit alltså? Hur var den vegetariska maten då, vad åt du?

Löpning & Livet sa...

lena: :)

susanna: jo men den var riktigt bra! en date där snart? :)