torsdag 20 maj 2010

Mycket men givande

Jag har lite fullt upp just nu, men 2 roliga saker kan jag berätta för dig:

1. Igår blev jag som sagt utvärderad. Man är ju alltid lite smånervös inför sånt och eftersom jag inte instruerat på två veckor var jag rädd att jag skulle känna mig ringrostig. Men passet kändes bättre än på länge trots att många av deltagarna valt solen framför mig! (Men de flesta av mina favoritstammisar var iallfall på plats!) När det sedan var dags för feedbacken var jag redan väldigt glad, men efter denna om möjligt ännu gladare! Självklart finns det alltid saker att bli bättre på, hemskt vore det väl annars, men jag blev så himla glad över att jag fick så mycket positiva ord om saker jag medvetet jobbat mycket med. Roligt att jobb ger resultat! Nu blir detta på gränsen till lite för skrytigt för min smak, men jag kände mig verkligen som en grym instruktör när jag cyklade hem. Och jag är verkligen motiverad att jobba vidare! Synd bara att jag inte kommer instruera så mycket i sommar. Men jag får försöka konservera känslan helt enkelt.

2. Under kvällens pass kände jag mig snabb! Att det i verkligheten kanske inte gick så snabbt och att det blev lite för korta intervaller och färre repetitioner än jag tänkt mig behöver vi ju inte fokusera på. Det viktigaste är att jag trots min slitenhet, trots den kvava och fuktiva värmen och trots att jag glömt ta både allergi och astmamediciner idag kunde känna mig snabb! Korta intervaller. Flåsigt och halv andnöd (just pga avsaknad av astmamedicin), för hårda öppningar i precis varje intervall (med resultatet att jag tappade både fart och teknik mot slutet av varje intervall) och mjölksyrafyllda ben. Men jag kände mig snabb!

Imorn är det äntligen (Det är inte ofta jag känner så, men just nu är det verkligen äntligen.) vilodag och på lördag är det långpass..

6 kommentarer:

Daniel sa...

Härligt!!! Både snabb och glad på samma gång :)
Här är en till som har "vilofredag" och det ska bli skönt :)

Mia sa...

Härligt att känna sig snabb. Igår kände jag mig TJOCK! Och det är väldigt konstigt. Hahaha.

Vi kanske mötes på långpasset. Eller? :) ska bli skönt med 50 000 träningskompisar istället för att nöta ensam...

Jenny sa...

Vi kanske syns i mängden löpare på lördag! I dag blir det laddning inför i morgon!

Lena sa...

Skryt är fel ord. Självberöm är det rätta. Aldeles för många är dåliga på att ge sig själva positiv feedback. Jag tycker att du ska gotta dig i alla positiva känslor som kommer såväl från dig själv som från andra.

Ha en underbar fredag.

Ingmarie sa...

Jag är säker på att du är en grymt bra instruktör och det var absolut INGET skryt! Känslan är det viktigaste. Oavsett vad. :-)

Löpning & Livet sa...

daniel: :) Hoppas vilodagen var skön!

mia: haha, men man gör ju tyvärr det ibland även fast man eg vet att man inte är det :)

jenny: kanske det, lycka till!

lena: jo.. det har du rätt i.. :) kanske borde bekräfta mig själv lite oftare..

ingmarie: tack! du får testa nån gång :)