lördag 22 maj 2010

Sicksack i solen

Jag har varit ute och sicksackat i lite mer än en timme och en trekvart. Sicksackat och blivit solbränd. Jag får be att återkomma med mera information om loppet och funderingar över min prestation. Men jag kan ju redan avslöja redan nu att detta är det första lopp jag inte satt nytt PB på. Fast det hade jag ju heller inte väntat mig så det är inget jag är ledsen över. Jag tar med mig lite vin, massa vatten och en hel del grillgrejer och åker ut till Röda sten och umgås med icke springande vänner istället. Sommaren är här på riktigt!

5 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

Bra jobbat! Ni fick ju hela Sveriges värme idag så det får Du ju ha med i tanken så här efteråt.. Vilken grej att springa i den här värmen!
GRATTIS!
Njut av vin, vatten, grill, kanonbra prestation!

Anonym sa...

Nytt PB eller inte, du imponerar alltid med dina fina tider! Härligt jobbat, njut av kvällen!

Ingmarie sa...

Persa på varvet är inte lätt om du inte står i första led och har vassa armbågar.Hoppas du har en underbar kväll!

Mia sa...

Jag har försökt umgås med sambon ikväll och bara pratat löpning och prestation hehe..

Nej, jag är inte så snabb. Inte lika snabb som du. 2008 sprang jag på 1:40:16 - det är mitt bästa varv och halvmara.

a sa...

Jag kommer ibland in på din blogg när jag ska besöka en träningspolares http://lopningochlivet.blogspot.com/ (den var iof nere just nu), men det fanns ju mycket att läsa om löpning och livet här också ;)